Libnet.ro
UNICEF

08:30

Premierul Poloniei: UE se confrunta cu cel mai mare risc de securitate din ultimele decenii

România Liberă România Liberă,
Premierul Poloniei: UE se confrunta cu cel mai mare risc de securitate din ultimele decenii

Uniunea Europeana se confrunta cu cel mai mare risc de securitate de dupa sfarsitul Razboiului Rece, a afirmat premierul Poloniei, Ewa Kopacz, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Premierul Poloniei: UE se confrunta cu cel mai mare risc de securitate de dupa sfarsitul Razboiului Rece

Uniunea Europeana se confrunta cu cel mai mare risc de securitate de dupa sfarsitul Razboiului Rece, afirma premierul Poloniei, Ewa Kopacz, citata de postul public TVP.

Premierul Poloniei: UE se confrunta cu cel mai mare risc de securitate de dupa sfarsitul Razboiului Rece

Uniunea Europeana se confrunta cu cel mai mare risc de securitate de dupa sfarsitul Razboiului Rece, afirma premierul Poloniei, Ewa Kopacz, citata de postul public TVP. Europa se confrunta cu cea mai mare.

Premierul Poloniei: UE se confrunta cu cel mai mare risc de securitate de la Razboiul Rece incoace

Uniunea Europeana se confrunta cu cel mai mare risc de securitate de dupa sfarsitul Razboiului Rece, afirma premierul Poloniei, Ewa Kopacz, citata de postul public TVP. Europa se confrunta cu cea mai mare.

Pasajul subteran de la Piata Sudului - Cel mai mare proiect rutier din sudul Capitalei

Pasajul rutier subteran de la Piata Sudului are ca scop fluidizarea circulatiei in intersectia Calea Vacaresti, Sos. Oltenitei, str. Nitu Vasile si pe inelul principal de circulatie al orasului. Pasajul are o lungime de circa 356 metri, si se realizeaza pe directia Calea Vacaresti-Str. Nitu Vasile. In plus, se vor construi patru pasaje pietonale care vor conecta statia de metrou cu cea de tramvai, iar trecerile de pietoni de la suprafata se vor desfiinta. Valoarea totala a proiectului este de 127. 2 milioane de lei aprox. 28,6 mil. euro), in proportie de 70% fiind realizat cu fonduri europene nerambursabile. Potrivit autoritatilor, dupa darea in folosinta, pasajul va reduce timpii de asteptare in trafic, in zona respectiva, cu aproximativ 74%. Acesta este cel mai mare proiect de infrastructura cu fonduri UE din Bucuresti, realizat prin Programul Operational Regional 2007-2013, insa asta inseamna ca pentru a nu pierde fondurile europene, proiectul trebuie finalizat pana la 31 decembrie 2015. Cea mai recenta actualizare cu informatii: 6 martie 2015.

Mircea Badea: Cel mai mare truc al justitiei independente a fost sa convinga lumea ca exista

Cel mai mare truc al justitiei independente a fost sa convinga lumea ca exista, a afirmat Mircea Badea, in pasa editiei de duminica a emisiunii in gura presei, cu Sinteza zilei, parafrazand astfel o.

AMENINTARE cu bomba pe cel mai mare aeroport din Crimeea. 700 de persoane au fost evacuate de urgenta

Aproape 700 de persoane au fost evacuate din incinta celui mai mare aeroport din Crimeea, cel din Simferopol, dupa ce un telefon anonim anuntase prezenta unui dispozitiv explozibil. Fortele de ordine au evacuat 670.

Industria energetica, cel mai mare poluator

Romania ocupa locul doi in clasamentul tarilor europene care polueaza cel mai mult raportat la cat produce, dupa Bulgaria si urmata de Estonia si Polonia, potrivit unui raport intocmit de Agentia Europeana de Mediu AEM).

Povestea nestiuta a bazilicii romano-catolice din Oradea, cel mai mare monument baroc din tara, care detine o orga donata deMaria Tereza

Bazilica Romano-Catolicadin Oradea, cu hramul Sfanta Maria, este cel mai mare edificiu baroc de pe teritoriul Romaniei si intre cele mai frumoase bazilici din Europa. A fost construita intre 1752-1780. Planul edificiului a fost realizat de arhitectul italian Giovanni Battista Ricca 1691-1757), chemat in Sfantul Imperiu Roman de imparateasa Maria Tereza. imparateasa a donat bisericii o orga ce este functionala si azi.

Ce se intampla cu cel mai mare MISTER AVIATIC al secolului. Autoritatile au facut asta

Mii de oameni au luat parte la ceremoniile de comemorare a celor 239 de oameni disparuti odata cu aeronava Malaesian Airlines. La Kuala Lumpur, oameni de diverse cetatenii ori religii s-au unit pentru a trece mai.

ALARMA FALSA cu bomba pe cel mai mare aeroport din Crimeea. 700 de persoane au fost evacuate de urgenta

UPDATE:Autoritatile din Simferopol au anuntat ca aeroportul a fost verificat de echipele speciale din cadrul politiei, care nu au descoperit niciun dispozitiv exploziv, transmite RIA Novosti. Directorul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )