Libnet.ro
UNICEF

14:30

Premierul Ponta: Atentionarile primite de la primari sunt o forma de santaj pentru problema ANI

B1 B1,
Premierul Ponta: Atentionarile primite de la primari sunt o forma de santaj pentru problema ANI

Premierul Victor Ponta a vorbit, joi seara, in cadrul emisiunii Talk B1, de pe B1 TV, despre documentul redactat de Asociatia Comunelor care critica masurile Guvernului, spunand ca santajeaza vizavi de problema. continuă pe B1

Premierul Ponta: Atentionarile primite de la primari sunt o forma de santaj pentru problema ANI

Premierul Victor Ponta a vorbit, joi seara, in cadrul emisiunii Talk B1, de pe B1 TV, despre documentul redactat de Asociatia Comunelor care critica masurile Guvernului, spunand ca santajeaza vizavi de problema.

VIDEO Ponta: Nu intretin conflictul cu presedintele si cred ca e impotriva tarii/ Atentionarile primite de la primari sunt o forma de santaj pentru problema ANI

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, la B1TV, ca relatia sa cu presedintele in ultimele cateva luni trece printr-o perioada dificila, insa a precizat ca nu intretine acest conflict care se dovedeste a fi unul in detrimentul tarii. Premierul a vorbit si despre documentul redactat de Asociatia Comunelor care critica masurile Guvernului, spunand ca primarii locali il santajeaza in problema incompatibilitatii alesilor locali aflati in atentia ANI.

Bogdan Oprea: Premierul Ponta urmareste, in mod evident, sa creeze un blocaj institutional.

Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu, sustine ca premierul Ponta urmareste sa creeze un blocaj institutional crezand ca, astfel, va recupera voturile pierdute prin minciuna si prin nerespectarea angajamentelor fata de populatie, potrvit Mediafax. Domnul prim-ministru Victor Ponta spune, din nou, o minciuna mizand pe faptul ca memoria colectiva nu se activeaza si ca oamenii sunt obisnuiti sa aiba incredere in ceea ce declara un prim-ministru. Pentru a justifica .

Bogdan Oprea: Premierul Ponta urmareste, in mod evident, sa creeze un blocaj institutional

Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu, sustine ca premierul Ponta urmareste sa creeze un blocaj institutional crezand ca, astfel, va recupera voturile pierdute prin minciuna.

Ponta: Directorii directiilor antifrauda sunt in verificari; saptamana aceasta ii numesc.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca saptamana acesta va numi directorii directiilor regionale antifrauda care in prezent sunt verificati, fiind vorba de functii extrem de importante, relateaza Mediafax. Am vorbit cu domnul Chitoiu, probabil maine, poimaine avem finalizat procesul de numire a directorilor antifrauda, n. r. Sunt in verificari, pentru ca vor fi niste functii extrem de importante si vreau sa avem acolo persoane si foarte bune din punct de vedere profesional, dar mai .

Premierul Ponta: Vreau un ministru la Transporturi incepand de luni. Propunerea liberalilor o voi duce presedintelui Basescu

Premierul Victor Ponta a vorbit, joi seara, in cadrul emisiunii Talk B1, de pe B1 TV, despre propunerile facute de liberali pentru ministerul Transporturilor, spunand ca dupa fiecare propunere dusa la.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )