Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Ponta, despre procesul ministrului Relu Fenechiu: Sper sa fie achitat

B1 B1,
Premierul Ponta, despre procesul ministrului Relu Fenechiu: Sper sa fie achitat

Primul-ministru Victor Ponta afirma ca spera ca ministrul Relu Fenechiu sa fie achitat, vineri, de ICCJ, spunand ca va avea o discutie cu acesta. O sa vorbesc cu dansul, sper sa fie achitat, a spus Ponta,. continuă pe B1

Premierul Ponta, despre procesul lui Fenechiu: Sper sa fie achitat

Primul-ministru Victor Ponta afirma ca spera ca ministrul Relu Fenechiu sa fie achitat, vineri, de ICCJ, spunand ca va avea o discutie cu acesta. O sa vorbesc cu dansul, sper sa fie achitat, a spus Ponta,.

Ce spune presa straina despre condamnarea lui Relu Fenechiu.

Condamnarea la inchisoare a ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, reprezinta o premiera in Romania, comenteaza Agentia France Presse, reamintind ca Uniunea Europeana a recomandat de mai multe ori ca membrii Guvernului care au probleme cu justitia sa demisioneze, relateaza Mediafax. Ministrul roman al Transporturilor, Relu Fenechiu, a fost condamnat vineri la cinci ani de inchisoare cu executare intr-un caz de coruptie, in contextul in care Comisia Europeana a recomandat in mai multe .

Victor Ponta, dupa condamnarea lui Relu Fenechiu: Preiau interimatul, dar portofoliul Transporturilor ramane la PNL

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la emisiunea Talk B1, de pe B1 TV, ca a trimis presedintelui TraianBasescu propunerea pentru a prelua interimatul la MInisterul Transporturilor, in urma condamnarii.

Victor Ponta, dupa condamnarea lui Relu Fenechiu: Preiau interimatul, dar portofoliul Transporturilor ramane la PNL (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la emisiunea Talk B1, de pe B1 TV, ca a trimis presedintelui TraianBasescu propunerea pentru a prelua interimatul la MInisterul Transporturilor, in urma condamnarii.

Radu Banciu: Propun o zi de doliu national ca urmare a deciziei de a-l condamna pe Relu Fenechiu

Radu Banciu, a vorbit, vineri, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, despre condamnarea lui Relu Fenechiu, propunand o zi de doliu national in acest sent. Propun, daca tot ne.

Ponta, despre Fenechiu: Sper sa fie achitat

Premierul Victor Ponta spera ca ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, sa fie absolvit de vina in dosarul Transformatorul, al carui verdict va fi facut public astazi.

Relu Fenechiu: Daca procesul Transformatorul nu se va termina cu bine nu voi mai fi ministru, dar nu ies din viata politica, nu ma consider un om vinovat

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, vorbeste, intr-un interviu pentru Agerpres, despre procesul Transformatorul, in care a fost trimis in judecata pentru complicitate la abuz in serviciu si abuz in serviciu contra intereselor publice si in care sentinta este asteptata vineri: Sper din toata inima ca se va termina cu bine, dar chiar daca se va termina cu bine pe data de 12 iulie, nu se termina de tot pentru ca mai exista o instanta care trebuie sa se pronunte. Daca, Doamne fereste, nu se va termina cu bine pe data de 12, bineinteles ca nu voi mai fi ministru. Este un lucru clar, un lucru asumat asta nu inseamna ca ies din viata politica, asta nu inseamna ca ma consider un om vinovat, nu-mi ramane decat sa lupt pentru a-mi dovedi nevinovatia la cealalta instanta, cea care va da hotararea definitiva si irevocabila, dar binenteles ca va trebui sa lupt in continuare, sa-mi duc crucea. Procurorii DNA cer 15 ani de inchisoare cu executare pentru inculpatii din dosar.

Traian Basescu a semnat revocarea lui Relu Fenechiu.

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretul de revocare din functia de ministru al Transporturilor a lui Relu Fenechiu, la propunerea premierului Victor Ponta, relateaza Mediafax. Citeste si Ponta, dupa CONDAMNAREA lui Fenechiu: A fost un ministru bun Potrivit unui comunicat al Presedintiei, presedintele Traian Basescu a semnat vineri, decretul pentru revocarea din functia de ministru al Transporturilor, la propunerea prim-ministrului, a lui Relu Fenechiu. De asemenea, .

Relu Fenechiu a demisionat din fruntea Ministerului Transporturilor: Victor Ponta va prelua interimatul

Relu Fenechiu a demisionat, vineri, din functia de ministru al Transporturilor, iar premierul Victor Ponta va prelua interimatul la conducerea ministerului. Informatia a fost confirmata si de premierul Ponta. Da,.

Relu Fenechiu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare. Sentinta nu e definitiva

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu PNL), a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare pentru complicitate la abuz in serviciu in forma calificata si 3 ani interzicerea unor drepturi. Fratele acestuia, Lucian Fenechiu, a fost condamnat si el la 5 ani de inchisoare cu executare si 3 ani interzicerea unor drepturi. Sentinta nu e definitiva. Judecatorii din completul Inaltei Curti care au dat sentinta sunt Francesca Vasile, Iulian Dragomir si Mirela Sorina Popescu. Ora 17. 54: Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat pentru ziarul Gandul ca nu a demisionat inca de la conducerea Ministerului Transporturilor si ar urma sa faca acest lucru maine, dupa o discutie cu primul ministru. Ora 15. 46: Premierul Victor Ponta a anuntat ca va prelua interimatul functiei dupa ce Relu Fenechiu l-a anuntat ca isi va da demisia din functia de ministru al Transporturilor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )