Libnet.ro
UNICEF

17:30

Premierul Ponta informeaza Senatul ca presedintele Basescu nu a solicitat Guvernului elemente de mandat pentru reuniunea CE

Antena3 Antena3,
Premierul Ponta informeaza Senatul ca presedintele Basescu nu a solicitat Guvernului elemente de mandat pentru reuniunea CE

Premierul Victor Ponta a transmis conducerii Senatului o informare in care precizeaza ca presedintele Traian Basescu nu a solicitat Guvernului elemente de mandat pentru reuniunea Consiliului European si nici nu a. continuă pe Antena3

UPDATE. Ponta reclama Parlamentului ca Basescu participa la Consiliul European fara ...

Premierul Victor Ponta a transmis conducerii Senatului o informare in care precizeaza ca presedintele Traian Basescu nu a solicitat Guvernului elemente de mandat pentru reuniunea Consiliului European si nici nu a prezentat Executivului pozitia sa, conform Mediafax. Ponta a transmis o informare referitoare la reuniunea Consiliului European din 20-21 martie de la Bruxelles, cu precizarea ca nu poate oferi informatii cu privire la mandatul Romaniei, conform Legii 373/2013. Agenda Consiliului .

VIDEO. Ponta reclama Parlamentului ca Basescu participa la Consiliul European fara mandat ...

Premierul Victor Ponta a transmis conducerii Senatului o informare in care precizeaza ca presedintele Traian Basescu nu a solicitat Guvernului elemente de mandat pentru reuniunea Consiliului European si nici nu a prezentat Executivului pozitia sa, conform Mediafax. Ponta a transmis o informare referitoare la reuniunea Consiliului European din 20-21 martie de la Bruxelles, cu precizarea ca nu poate oferi informatii cu privire la mandatul Romaniei, conform Legii 373/2013.

Ponta reclama Parlamentului ca Basescu participa la Consiliul European fara mandat de la ...

Premierul Victor Ponta reclama, luni, Parlamentului ca presedintele Basescu participa la Consiliul European din 20-21 martie, fara sa solicite un mandat din partea Guvernului, conform B1. ro. Guvernul are obligatia de a transmite Parlamentului cu minim 10 zile calendaristice inainte de reuniunea Consiliului European, propunerea de mandat pe care delegatia Romaniei intentioneaza sa o prezinte la reuniunea Consiliului European din martie. Ca si in cazul reuniunilor anterioare ale Consiliului .

ICCJ nu dispune urmarirea penala in cazul plagiatului de care este acuzat premierul Ponta.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a declarat inadmisibila actiunea de redeschidere a dosarului penal in care premierul Victor Viorel Ponta era vizat de plagiat. Cu alte cuvinte, Inalta Curte nu va cere Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie sa inceapa urmarirea penala a premierului Ponta pentru plagiat. Instanta, in minuta pronuntata, nu a spus ca volumul lui Ponta, reclamat de Adrian Papahagi, Mihail Neamtu si Augustin Ofiteru, nu este plagiat, ci doar ca actiunea .

Presedintele Basescu a vorbit despre baronii fotbalului din Dosarul Transferurilor

Traian Basescu, presedintele Romaniei, a vorbit, luni, in cadrul unui interviu acordat ziarului Adevarul, despre oamenii aflati dupa gratii in Dosarul Transferului si pe care i-a numit baroni ai fotbalului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )