Libnet.ro
UNICEF

05:00

Premierul separatist din Crimeea indeamna alte regiuni din Ucraina sa organizeze referendumuri pro-Rusia

B1 B1,
Premierul separatist din Crimeea indeamna alte regiuni din Ucraina sa organizeze referendumuri pro-Rusia

Serghei Aksionov, premierul separatist din Crimeea, indeamna si celelate regiuni proruse din estul Ucrainei sa organizeze referendumuri pentru alipirea la Rusia, informeaza AFP. Noile autoritati de la Kiev au. continuă pe B1

Premierul separatist din Crimeea: Regiunile proruse din Ucraina sa organizeze referendumuri pentru unirea cu Rusia

Premierul separatist din Crimeea, Serghei Aksionov, indeamna si celelalte regiuni proruse din estul Ucrainei sa organizeze referendumuri pentru unirea cu Rusia, informeaza AFP. Noile autoritati de la Kiev au.

Premierul din Crimeea indeamna si alte regiuni sa organizeze referendumuri pro-Rusia.

Premierul separatist din Crimeea, Serghei Aksionov, indeamna si celelalte regiuni proruse din estul Ucrainei sa organizeze referendumuri pentru unirea cu Rusia. Serghei Aksionov sustine ca in cel mult un an de zile Ucraina se va integra in Rusia. Citeste si: Liderul tatarilor din Crimeea cere interventia NATO La mai putin de trei saptamani dupa ce persoane inarmate au preluat controlul asupra Parlamentului provinciei si instalarea unui Guvern prorus, cei 1,5 milioane de alegatori din Crimeea .

Securitatea UE, amenintata de referendumul din Crimeea.

Referendumul din Crimeea ameninta securitatea Uniunii Europene. Este pozitia oficiala a Bruxelles-ului, pregatit sa faca sacrificii economice si sa impuna sanctiuni Rusiei, scrie agentia ucraineana de presa, UNIAN, conform publika. md. De cealalta parte, Moscova sustine ca are un plan pentru rezolvarea crizei din Ucraina. Potrivit Uniunii Europene, referendumul din Crimeea privind aderarea la Federatia Rusa poate provoca aparitia separatismului si in alte regiuni ale Europei. In cazul in care .

Parlamentul din Crimeea a declarat INDEPENDENTA fata de Ucraina inainte de referendum

Parlamentul Republicii Autonome Crimeea a adoptat o declaratie de independenta fata de Ucraina, masura necesara pentru sustinerea referendumului din 16 martie. Acest document este foarte important atat pentru.

LIVE TEXT Intalnirea ultimei sanse intre John Kerry si Serghei Lavrov, cu 48 de ore inaintea referendumului din Crimeea, a esuat. Moscova promite totusi sa nu invadeze sud-estul Ucrainei

Intalnirea dintre secretarul american de Stat John Kerry si omologul sau rus Serghei Lavrov, prezentata ca fiind a ultimei sanse, cu 48 de ore inaintea referendumului privind integrarea Crimeei in Rusia, a inceput vineri, la Londra, la ora 10,30 GMT, scrie France Presse. ----------------------Ora 20:50 Rusia sustine ca a interceptat o drona americana deasupra Peninsulei Crimeea Ora 20:30 Ucraina: Miscarea prorusa din orasul Harkiv pregateste propriul referendum pentru unirea cu Rusia Ora 19:32 NATO: Referendumul din Crimea incalca legislatia internationalaOra 17:58 Putin, catre seful ONU Ban Ki-Moon: Decizia de a organiza un referendum pe tema statutului Peninsulei Crimeea respecta in intregime legislatia internationala in vigoareOra 17:44 Lavrov, dupa intalnirea cu Kerry: Rusia va respecta rezultatul referendumului din Crimeea / Kerry: Ratificarea referendumului in Parlamentul rus ar insemna anexarea pe ascuns a peninsuleiVezi in articol principalele momente de vineri, 14 martie, privind Ucraina.

Intalnirea ultimei sanse intre John Kerry si Serghei Lavrov, cu 48 de ore inaintea referendumului din Crimeea, a esuat. Moscova promite totusi sa nu invadeze sud-estul Ucrainei

Intalnirea dintre secretarul american de Stat John Kerry si omologul sau rus Serghei Lavrov, prezentata ca fiind a ultimei sanse, cu 48 de ore inaintea referendumului privind integrarea Crimeei in Rusia, a esuat. Lavrov a aratat ca nu s-a ajuns la o viziune comuna a Moscovei si a Washingtonului, precizand ca, daca Kosovo a fost un caz special, atunci si Crimeea ar trebui sa fie un caz special. Acesta a mai adaugat faptul ca Rusia va respecta rezultatul referendumului din Crimeea. Vezi in articol principalele momente de vineri, 14 martie, privind Ucraina.

Liderul tatarilor din Crimeea cere interventia NATO.

Liderul minoritatii tatare din Crimeea, a cerut, joi, NATO, sa intervina in peninsula pentru a preveni un masacru, relateaza AFP, conform Mediafax. Totodata, Mustafa Djemilev a facut apel la la boicotarea referendumului privind alipirea Crimeei la Rusia. Facem apel la tatarii din Crimeea sa boicoteze referendumul, a declarat pentru AFP Mustafa Djemilev, aflat in vizita la Bruxelles. Citeste si: Oficiali americani: SUA studiaza cererea de ajutor militar pentru Ucraina Apreciind ca ONU .

Comandantul unei unitati militare ucrainene din Crimeea, incercuita de rusi, cere ordine precise de la Kiev, amenintand ca in caz contrar va deschide focul/ Un manifestant pro-Kiev, ucis de cei pro-rusi in timpul unor ciocniri la Donetsk

Comandantul unei unitati militare ucrainene din Belbek, in Crimeea, incercuit de fortele rusesti, a cerut joi superiorilor ierarhici din Kiev ordine precise, amenintand ca in caz contrar va deschide focul, scrie AFP. Ministrul interimar al Apararii a discutat telefonic cu Iuli Manchur pentru a-l asigura ca au fost adoptate masuri urgente pentru a sprijini militarii din Crimeea. Un sustinator al unitatii Ucrainei a fost ucis, joi, de manifestantii pro-rusi in timpul unor ciocniri la Donetsk, oras din estul rusofon al tarii. Rusia nu vrea razboi, iar rusii nici atat, si sunt convins ca nici ucrainenii nu isi doresc, a afirmat joi ambasadorul rus la ONU, Vitali Ciurkin, evocand criza din Ucraina la Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite in prezenta premierului ucrainean, Arseni Iateniuk. vezi aici firul evenimentelor de Joi.

LIVE TEXT CRIZA IN UCRAINA Comandantul unei unitati militare ucrainene din Crimeea, incercuita de rusi, cere ordine precise de la Kiev, amenintand ca in caz contrar va deschide focul/ Un manifestant pro-Kiev, ucis de cei pro-rusi in timpul unor ciocniri

Comandantul unei unitati militare ucrainene din Belbek, in Crimeea, incercuit de fortele rusesti, a cerut joi superiorilor ierarhici din Kiev ordine precise, amenintand ca in caz contrar va deschide focul, scrie AFP. Ministrul interimar al Apararii a discutat telefonic cu Iuli Manchur pentru a-l asigura ca au fost adoptate masuri urgente pentru a sprijini militarii din Crimeea. Un sustinator al unitatii Ucrainei a fost ucis, joi, de manifestantii pro-rusi in timpul unor ciocniri la Donetsk, oras din estul rusofon al tarii. Rusia nu vrea razboi, iar rusii nici atat, si sunt convins ca nici ucrainenii nu isi doresc, a afirmat joi ambasadorul rus la ONU, Vitali Ciurkin. Ora 06:30 Statele Unite studiaza posibilitatea acordarii unui sprijin militar Ucrainei, solicitat de lideri ucrainenivezi aici firul evenimentelor de Joi.

CRIZA IN UCRAINA Comandantul unei unitati militare ucrainene din Crimeea, incercuita de rusi, cere ordine precise de la Kiev, amenintand ca in caz contrar va deschide focul/ Un manifestant pro-Kiev, ucis de cei pro-rusi in timpul unor ciocniri la Donetsk

Comandantul unei unitati militare ucrainene din Belbek, in Crimeea, incercuit de fortele rusesti, a cerut joi superiorilor ierarhici din Kiev ordine precise, amenintand ca in caz contrar va deschide focul, scrie AFP. Ministrul interimar al Apararii a discutat telefonic cu Iuli Manchur pentru a-l asigura ca au fost adoptate masuri urgente pentru a sprijini militarii din Crimeea. Un sustinator al unitatii Ucrainei a fost ucis, joi, de manifestantii pro-rusi in timpul unor ciocniri la Donetsk, oras din estul rusofon al tarii. Rusia nu vrea razboi, iar rusii nici atat, si sunt convins ca nici ucrainenii nu isi doresc, a afirmat joi ambasadorul rus la ONU, Vitali Ciurkin. Ora 06:30 Statele Unite studiaza posibilitatea acordarii unui sprijin militar Ucrainei, solicitat de lideri ucraineniVezi aici firul evenimentelor de joi.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )