Libnet.ro
UNICEF

06:00

Premierul Sorin Grindeanu a participat la ceremonia de aderare a Romaniei la Agentia pentru Energie Nucleara

Adevărul Adevărul,
Premierul Sorin Grindeanu a participat la ceremonia de aderare a Romaniei la Agentia pentru Energie Nucleara

Sorin Grindeanu a participat, miercuri, la Paris, la ceremonia dedicata aderarii Romaniei si Argentinei la Agentia pentru Energie Nucleara NEA) a Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), premierul apreciind ca aderarea la NEA va permite tarii noastre sa aiba acces la expertiza de varf in domeniul energiei nucleare. continuă pe Adevărul

Sorin Grindeanu merge miercuri si joi la Paris, unde va avea o intalnire cu premierul edouard Philippe

Premierul Sorin Grindeanu merge, miercuri si joi, la Paris, pentru a participa la ceremonia de aderare a Romaniei la Agentia pentru Energie Nucleara a OCDE NEA), ocazie cu care va avea si o.

Sorin Grindeanu, intrevedere cupremierul francez edouard Philippe, la Paris

Premierul Sorin Grindeanu va merge, miercuri si joi, la Paris, pentru a participa la ceremonia de aderare a Romaniei la Agentia pentru Energie Nucleara a OCDE NEA), ocazie cu care va avea si o intalnire cu omologul sau, premierul francez edouard Philippe.

Sorin Grindeanu merge miercuri si joi la Paris, unde va avea o intalnire cu omologul sau edouard Philippe

Premierul Sorin Grindeanu merge, miercuri si joi, la Paris, pentru a participa la ceremonia de aderare a Romaniei la Agentia pentru Energie Nucleara a OCDE NEA), ocazie cu care va avea si o.

Sorin Grindeanu a ajuns la Paris. Premierul va participa la ceremonia de aderare a Romaniei la Agentia pentru Energie Nucleara a OCDE

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a ajuns miercuri la Paris, unde, in cursul serii, va participa la ceremonia de aderare a Romaniei la Agentia pentru Energie Nucleara a Organizatiei pentru Cooperare si.

Majorari amanate in Sanatate si Educatie. Ce spune premierul Sorin Grindeanu

Medicii si profesorii nu vor mai beneficia de majorarile anuntate de la 1 ianuarie, asa cum promisese Guvernul, care se confrunta acum cu o criza fara precedent. Aceste cresteri se vor face esalonat: salariile.

Grindeanu, in direct de la Paris: Aderarea la Agentia pentru Energie Nucleara a OCDE, un pas inainte pentru sectorul nuclear din Romania

Premierul Sorin Grindeanu se afla, miercuri, la Paris, la ceremonia de aderare a Romaniei la Agentia pentru energie nucleara, din cadrul OCDE, eveniment de la care a intrat in direct la Antena 3, la.

Sorin Grindeanu merge miercuri si joi la Paris

Premierul Sorin Grindeanu va merge, miercuri si joi, la Paris, pentru a participa la ceremonia de aderare a tarii noastre la Agentia pentru Energie Nucleara a OCDE NEA), ocazie cu care va avea si o intalnire cu omologul sau, premierul francez edouard Philippe, potrivit unui comunicat de presa.

Sorin Grindeanu, despre aderarea Romaniei la Agentia pentru Energie Nucleara a OCDE: Este un pas inainte pentru sectorul nuclear din tara

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri, la sediul Agentiei pentru Energie Nucleara a Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), ca aderarea Romaniei la aceasta agentie reprezinta un pas relevant inainte pentru sectorul nuclear din tara noastra.

Florin Iordache a mintit in Parlament: Sorin Grindeanu e in Franta. De fapt, premierul Romaniei se afla chiar in sediul Legislativului, la un eveniment economic

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, a afirmat, miercuri, in cadrul dezbaterii privind Legea salarizarii, ca premierul Sorin Grindeanu nu poate participa la sedinta, acesta fiind in Franta. Deputatul PNL, Victor Dobre i-a atras .

Sorin Grindeanu, pentru Bloomberg: Romaniei se bazeaza pe accelerarea economiei, pentru a tine sub control deficitul bugetar

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, intr-un interviu acordat Bloomberg, ca Guvernul ia masuri pentru a sprijini ritmul de crestere a economii, astfel incat Romania sa-si mentina deficitul bugetar in limitele stabilite de blocul comunitar.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )