Libnet.ro
UNICEF

09:00

Premierul Victor Ponta danseaza Hora Unirii la Focsani pe 24 Ianuarie. Presedintele Klaus Iohannis merge in aceeasi zi la Iasi si la Chisinau

Adevărul Adevărul,
Premierul Victor Ponta danseaza Hora Unirii la Focsani pe 24 Ianuarie. Presedintele Klaus Iohannis merge in aceeasi zi la Iasi si la Chisinau

Pe 24 Ianuarie vor avea loc manifestarile dedicate Zilei Unirii Principatelor Romane, la care au fost invitati cei mai inalti oficiali ai statului. continuă pe Adevărul

Premierul Victor Ponta a participat la o petrecere a unui membru PSD, in Arges

Premierul Victor Ponta a participat sambata seara la botezul mezinei familiei Chestorului Camerei Deputatilor si presedintele TSD Arges, Mircea Draghici si a Georgianei Draghici, consiliera Dacianei Ponta.

Premierul Victor Ponta, urare pentru jurnalistul Mihai Gadea: La multi ani unui om pe care il consider un prieten

Premierul Victor Ponta a postat pe contul sau de Facebook o urare de la multi ani adresata jurnalistului Antena 3 Mihai Gadea, moderatorul emisiunii Sinteza zilei. Gadea implineste astazi 38 de ani.

CNA: Nicio sanctiune pentru TVR in cazul interviurilor cu premierul Victor Ponta din campania prezidentiala

CNA a decis, marti, sa nu dea nicio sanctiune pentru TVR in cazul celor doua interviuri realizate cu Victor Ponta, in calitatea acestuia de premier, in timpul campaniei prezidentiale: interviul de la Viata Satului si cel dintr-o editie speciala adresata publicului din Republica Moldova. Reprezentantul TVR la CNA si mai multi membri ai Consiliului au atras atentia ca, desi prezenta lui Ponta era discutabila din punct de vedere editorial, ea nu ridica probleme de legalitate.

Victor Ponta va sarbatori Ziua Unirii la Iasi

Premierul Victor Ponta va lua parte la manifestarile organizate la Iasi cu ocazia Zilei Unirii, a anuntat primarul Gheorghe Nichita, citat de Mediafax.

Alina Gorghiu si Catalin Predoiu: Victor Ponta devine o problema de securitate nationala

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, si premierul desemnat Catalin Predoiu foto) sustin intr-o replica la declaratiile lui Victor Ponta in privinta liberalilor ca actualul prim-ministru se agata de functie, fiind marioneta.

UPDATE Victor Ponta, dupa consultarile de la Cotroceni: PSD sustine idea unui acord pe termen lung pentru finantarea sistemul de aparare. Vom semna maine

Premierul Victor Ponta, presedinte al PSD, a declarat luni, intrebat cum s-au derulat consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, ca discutiile au fost foarte bune. Premierul a refuzat sa de alte informatii pe acest subiect, precizand ca va face ulterior declaratii. Ora 12:34 Victor Ponta a declarat dupa sedinta PSD ca formatiunea sa sustine idea unui acord pe termen lung pentru finantarea sistemul de aparare si ca vom semna maine in numele PSD acest acord.

Victor Ponta se intalneste, miercuri, cu Victoria Nuland si cu ministrul britanic de Externe, Philip Hammond

Premierul Victor Ponta se intalneste, miercuri, la Palatul Victoria, cu adjunctul pentru afaceri europene si eurasiatice al Secretarului de Stat al SUA, Victoria Nuland, si cu secretarul de stat pentru Afaceri.

Victor Ponta vrea acord politic pentru autostrazi: Altfel nu are rost sa ne apucam de treaba

Master Planul pe Transport trebuie elaborat doar pe baza unui consens pe minimum zece ani intre toate fortele politice, altfel nu are rost ca expertii Ministerului Transporturilor sa se apuce de treaba, deoarece va fi un esec in lipsa garantiilor pe termen lung, a afirmat marti premierul Victor Ponta, la Ministerul Transporturilor.

Alina Gorghiu: Victor Ponta este doar lupul imbracat in bunicuta de frica sa nu piarda cosul cu merinde

Copresedintele PNL Alina Gorghiu scrie pe Facebook, depre premierul Victor Ponta, ca doar simuleaza dorinta de consultari, asemanandu-l cu lupul imbracat in bunicuta din Scufita Rosie.

Victor Ponta: Vreau sa raman premier pana in 2016

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca vrea sa ramana premier pana in 2016. El si-a argumentat intentia spunand ca are o responsabilitate pentru cei care au votat USL in 2012. Eu am o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )