Libnet.ro
UNICEF

06:00

Premierul Victor Ponta juca baschet duminica, in timp ce se instituia codul rosu

Hotnews Hotnews,
 Premierul Victor Ponta juca baschet duminica, in timp ce se instituia codul rosu

Reporterii postului Realitatea TV l-au surprins pe premierul Victor Ponta iesind de la sala de sport, unde in jurul pranzului a jucat un meci de baschet. continuă pe Hotnews

VIDEO Premierul Victor Ponta juca baschet duminica, in timp ce se instituia codul rosu

Reporterii postului Realitatea TV l-au surprins pe premierul Victor Ponta iesind de la sala de sport, unde in jurul pranzului a jucat un meci de baschet.

Premierul Victor Ponta, la baschet, in timp ce era instituit codul rosu de viscol (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a mers, duminica, sa joace baschet alaturi de pierteni. Exact in timpul meciului, meteorologii au emis cod rosu de viscol epntru trei judete, relateazaB1 TV. in timp ce jumatate din .

Premierul Victor Ponta face declaratii de presa, de la ora 15.15. Ce se va intampla cu ministerul de Interne?

Premierul Victor Ponta va sustine o declaratie de presa, la sediul Guvernului, pentru a anunta ce se va intampla in continuare la Ministerul de Interne. in acest moment, MAI functioneza fara ministru, dupa ce Radu Stroe a demisionat, si fara un secretar de stat, Catalin Chiper, demis de Victor Ponta in urma accidentului aviatic din Apuseni.

Victor Ponta, pe Facebook: In timp ce se munceste non-stop pentru protejarea oamenilor de efectele viscolului, sunt multi talibani care au dat drumul la masinarie pentru protectia lui Opris in fruntea STS

Premierul Victor Ponta a scris duminica la pranz, pe pagina sa de Facebook, ca exista multi talibani care, in timp ce autoritatile muncesc non-stop pentru a proteja oamenii de efectele viscolului, au dat drumul la masinaria pentru protectia sefului Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris.

Victor Ponta: Erorile grave au fost facute de ROMATSA si STS. La 1 februarie vom avea o propunere de ministru

Premierul Victor Ponta a anuntat, oficial, ca vicepremierul Gabriel Oprea va prelua functia de ministru interimar al MAI, pana in jurul datei de 1 februarie, atunci cand liberalii vor face o alta propunere pentru acest portofoliu. Premierul a anuntat ca principalii vinovati in urma accidentului din Apuseni sunt sefii ROMATSA si STS:.

Premierul Victor Ponta a trimis Corpul de Control sa verifice activitatea ROMATSA in cazul accidentului aviatic

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a solicitat si Corpului sau de Control sa verifice, impreuna cu Ministerul Transporturilor, activitatea ROMATSA in cazul accidentului aviatic de luni.

Victor Ponta: Documentul pentru convocarea CSAT, semnat de sase ministri

Premierul Victor Ponta a anuntat duminica seara, la Antena 3, ca documentul privind convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se afla deja la Secretariatul general al Consiliului, dupa ce a fost semnat de sase membri ai Guvernului.

Victor Ponta: Va urma o saptamana dificila in ceea ce priveste intemperiile, nu putem rasufla usurati de maine

Premierul Victor Ponta a anuntat duminica, la finalul unui comandament de iarna convocat la Guvern, ca saptamana viitoare va fi una dificila in ceea ce priveste intemperiile si ca nu putem sa rasuflam usurati de maine, ci trebuie sa continuam in acelasi dispozitiv.

Victor Ponta, la comandamentul de iarna: Nu exista grupuri importante de persoane blocate pe drumuri. Rog oamenii sa nu foloseasca autovehiculele (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a facut, din nou, duminica, in cadrul comandamentului de iarna, apel catre oameni sa nu foloseasca autovehiculele decat in situatii speciale. Ne confruntam cu o situatie cod rosu.

Victor Ponta a strans semnaturile necesare pentru convocarea unei sedinte CSAT

Premierul Victor Ponta a strans toate semnaturile necesare pentru a cere convocarea unei sedinte CSAT. Premierul a cerut demiterea sefului STS, in urma tragediei din Muntii Apuseni. Premierul a.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )