Libnet.ro
UNICEF

12:30

Premiile GOPO 2014: Pozitia copiluluI, in regia lui Calin Peter Netzer, marele castigator al Oscarurilor romanesti

B1 B1,
Premiile GOPO 2014: Pozitia copiluluI, in regia lui Calin Peter Netzer, marele castigator al Oscarurilor romanesti

Pelicula Pozitia copilului, in regia luiCalin Peter Netzer, este marele castigator al premiilor Gopo 2014, decernare luni seara la Opera Nationala Bucuresti. Pozitia copilului, in regia lui. continuă pe B1

PREMIILE GOPO 2014: Pozitia copilului a primit trofeul pentru cel mai bun film

Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a castigat premiul pentru cel mai bun film la cea de-a opta editie a galei Gopo, care are loc luni seara, la Opera Nationala Bucuresti, potrivit Mediafax. Acesta a fost cel de-al noualea premiu Gopo primit la editia din acest an a evenimentului de filmul lui Calin Peter Netzer.

Premiile GOPO 2014: Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, marele castigator al Oscarurilor romanesti

Pelicula Pozitia copilului, in regia luiCalin Peter Netzer, este marele castigator al premiilor Gopo 2014, decernare luni seara la Opera Nationala Bucuresti. Pozitia copilului, in regia lui.

Premiile Gopo 2014: cine sunt castigatorii Oscarurilor romanesti

Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a castigat trofeul pentru cel mai bun film la cea de-a opta editie a galei Gopo. In total, 65 de filme romanesti lansate in cinematografe sau in festivaluri in 2013 au fost luate in.

Premiile Gopo 2014: Victor Rebengiuc, cel mai bun actor intr-un rol principal, Calin Peter Netzer - cel mai bun regizor. Lista castigatorilor

Victor Rebengiuc a castigat premiul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal, pentru cel din filmul Cainele japonez, la cea de-a opta editie a galei Gopo, care a avut loc luni seara, la Opera Nationala.

Premiile Gopo 2014: Cele mai spectaculoase aparitii vestimentare

Aseara, la cea de-a opta editie a Premiilor Gopo, vedetele din lumea filmului si nu numai si-au facut aparitia pe covorul rosu de la Opera Nationala purtand vestimentatii care mai de care mai elegante.

Calin Peter Netzer este favorit la Premiile Gopo

Filmul Pozitia copilului de Calin Peter Netzer, castigator al Ursului de Aur la Berlin, are sansa sa ia, in seara aceasta, cele mai multe Premii Gopo.

Calin Peter Netzer, favorit la Premiile Gopo

Filmul Pozitia copilului de Calin Peter Netzer, castigator al Ursului de Aur la Berlin, are sansa sa ia, in seara aceasta, cele mai multe Premii Gopo.

Luminita Gheorghiu, cea mai buna actrita in rol principal, la Gopo 2014.

Luminita Gheorghiu a castigat premiul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, pentru partitura din Pozitia copilului, la cea de-a opta editie a galei Gopo, care are loc luni seara, la Opera Nationala Bucuresti. Acesta este cel de-al doilea premiu Gopo din cariera Luminitei Gheorghiu, aflata la a doua nominalizare. Citeste si: Premiile Gopo 2014: Radu Beligan a primit premiul pentru intreaga cariera Anul acesta, pentru acelasi premiu au mai fost nominalizate Diana Avramut, pentru .

Gopo 2014: Victor Rebengiuc, premiul pentru cel mai bun rol principal masculin.

Victor Rebengiuc a castigat premiul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal, pentru cel din filmul Cainele japonez, la cea de-a opta editie a galei Gopo, care are loc luni seara, la Opera Nationala Bucuresti, relateaza Mediafax. Acesta este al doilea premiu Gopo din cariera lui Victor Rebengiuc. Citeste si: Premiile Gopo 2014: Radu Beligan a primit premiul pentru intreaga cariera La aceeasi categorie au mai fost nominalizati Adrian Titieni, pentru rolul din Domestic, Gheorghe .

Pozitia copilului, cel mai bun film, la Gopo 2014.

Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a castigat premiul pentru cel mai bun film la cea de-a opta editie a galei Gopo, care a avut loc luni seara, la Opera Nationala Bucuresti, relateaza Mediafax. Acesta a fost cel de-al noualea premiu Gopo primit la editia din acest an a evenimentului de filmul lui Calin Peter Netzer. Trofeul pentru cel mai bun film a fost primit de producatorul Ada Solomon si de actrita Luminita Gheorghiu, in absenta regizorului Calin Peter Netzer.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )