Libnet.ro
UNICEF

05:00

Premiile Laureus: Novak Djokovic, cel mai bun sportiv din 2014

Online Sport Online Sport,
Premiile Laureus: Novak Djokovic, cel mai bun sportiv din 2014

Jucatorul de tenis Novak Djokovic a fost desemnat cel mai bun sportiv al anului 2014 la Gala Premiilor Laureus, dupa ce a cucerit titlul la Wimbledon si a incheiat anul pe primul loc in ierarhia ATP. continuă pe Online Sport

Gala Premiilor Laureus: Sarbul Novak Djokovic, ales cel mai bun sportiv al anului 2014

Tenismanul sarb Novak Djokovic, nr. 1 mondial si campion la Wimbledon in 2014, a fost distins miercuri cu Premiul Laureus pentru cel mai bun sportiv al anului 2014, cu prilejul galei gazduite de Marele Teatru din.

VIDEO DOCUMENT Tara Motilor, cel mai bun documentar la Festivalul de film de la Venetia in 1939

In urma cu 75 de ani, in Tara Motilor din Muntii Apuseni, regizorul Paul Calinescu a realizat primul film independent al Oficiului National Cinematografic. Este vorba despre un documentar extaordinar care in doar 10 minute a surprins cea mai mare parte a activitatilor motilor din anul 1939. Filmul a primit premiul pentru cel mai bun documentar la Festivalul de Film de la Venetia.

Titlurile Rompetrol Rafinare, in urcare cu 17,86%

Actiunile Rompetrol Rafinare RRC) au crescut cu 17,86%, in perioada 6-10 aprilie 2015, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti.

Monte Carlo Masters: Novak Djokovic, calificare lejera in turul trei

Novak Djokovic, liderul mondial, s-a calificat, marti, in turul trei al turneului Masters de la Monte Carlo, dupa ce l-a invins pe Albert Ramos Spania), scor 6-1, 6-4. In urma acestui rezultat, Nole a ajuns la 13 victorii consecutive in circuitul ATP. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

Clasamentul ATP: Novak Djokovic, lider pentru a 142-a saptamana - Sarbul l-a devansat pe Rafael Nadal

Novak Djokovic a bifat a 142-a saptamana pe prima pozitie a ierarhiei ATP, performanta cu care l-a depasit pe Rafael Nadal ibericul a fost lider 141 de saptamani), informeaza atpworldtour. com.

Care este cel mai bun mod de crestere a copilului. Patru stiluri complet diferite

In trecut, parintii nu se intrebau cum ar trebui sa-si creasca micutii. Era de la sine inteles ca un copil trebuie crescut asa cum au fost crescuti si parintii si bunicii lui. in ultimele decenii insa, au aparut carti si cursuri de parenting cresterea copilului, n. r. ), care incearca sa tina cont de stilul de viata al fiecarei familii.

incepe NexT, cel mai mare festival de scurtmetraje din Romania

Cel mai mare festival de scurtmetraje din Romania, ajuns la editia a noua, se deschide oficial azi de la ora 19. 30, la Cinema Studio din Bucuresti. Pana pe 19 aprilie, Festivalul International de Film NexT vine cu 146 dintre cele mai noi si mai bune filme scurte recente, in nu mai putin de 17 sectiuni, zeci de invitati speciali, seminarii si petreceri, in opt locatii diferite.

Un seism de 5,6 magnitudine s-a produs in Cipru: Este cel mai puternic cutremur inregistrat in insula in ultimii 16 ani

Un cutremur de 5,6 magnitudine s-a produs miercuri in Cipru, acesta fiind cel mai puternic seism inregistrat in insula in ultimii 16 ani, informeaza AFP. Cutremurul s-a produs la ora locala 11,25 08,25 GMT) si a.

Vladimir Putin ramane cel mai influent om din lume

Presedintele rus, Vladimir Putin, este cel mai influent om din lume. Liderul de la Kremlin a primit cele mai multe voturi din partea cititorilor publicatiei Time si a devansat 99 de personalitati. El este urmat in.

Presedintele rus, Vladimir Putin, cel mai influent om din lume in topul revistei Time

Presedintele rus, Vladimir Putin, este cel mai influent om din lume, potrivit unui sondaj al revistei Time. Liderul de la Kremlin a primit cele mai multe voturi din partea cititorilor publicatiei si a devansat 99 de.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )