Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un preot declarat rapit la politie a fost gasit intr-un hotel in compania unui minor de 16 ani

Antena3 Antena3,
Un preot declarat rapit la politie a fost gasit intr-un hotel in compania unui minor de 16 ani

Un preot catolic, care fusese declarat la politie ca fiind rapit, a fost gasit intr-un hotel in compania unui minor de 16 ani. Cazul controversat a avut loc in Puruandiro, Mexic, scrie. continuă pe Antena3

Un detinut de la Penitenciarul Oradea a evadat: Barbatul a fost gasit intr-un hotel din oras in urma unui control (VIDEO)

Un barbat condamnat pentru furt calificat a evadat in timp ce se afla la punct de lucru. Acesta era incarcerat la Penitenciarul Oradea, dar avea dreptul sa iasa la munca fara a fi.

Un copil de trei ani, care s-a pierdut in taigaua siberiana, a fost gasit dupa trei zile, in viata

Un copil rus in varsta de trei ani, care s-a pierdut in taigaua siberiana, a fost gasit dupa trei zile in viata si in stare buna de sanatate, a anuntat Ministerul peste Situatii de Urgenta de la Moscova, citat de Reuters.

inca un rus influent s-a sinucis. Intendentul Kremlinului a fost gasit impuscat in cap

Dmitri Kriukov, directorul companiei President Service si cel care se ocupa de problemele administrative ale Kremlinului, a fost gasit mort in sediul firmei sale situata in centrul Moscovei, informeaza by.

Un miner a fost gasit viu dupa ce a stat blocat 17 ani in subteran. Care au fost primele sale cuvinte

Povestea minerului gasit dupa 17 ani in mina care a fost inchisa si abandonata din cauza unui cutremur devastator este de-a dreptul incredibila. Dupa zeci de ani autoritatile locale din Xinjiang au decis sa.

Administratorul unei biserici din Bucuresti, amenintat cu un cutit. Agresorul a fost gasit cand isi improviza un pat sub o icoana (VIDEO)

Administratorul unei biserici din centrul Capitalei a fost amenintat cu un cutit chiar in lacasul de cult, informeaza B1 TV. Acesta a cerut ajutorul unei patrule si, cand aceasta a ajuns la fata.

O ambulanta a fost implicata intr-un grav accident in judetul Suceava. Doi paramedici sunt raniti si au fost transportati la spital

O ambulanta care ducea la spital un copil bolnav, de 12 ani, si pe mama acestuia a fost implicata vineri dupa-amiaza intr-un grav accident rutier.

O ambulanta a fost implicata intr-un grav accident in judetul Suceava. Opt oameni, dintre care doi paramedici, sunt raniti si au fost transportati la spital

O ambulanta care ducea la spital un copil bolnav, de 12 ani, si pe mama acestuia a fost implicata vineri dupa-amiaza intr-un grav accident rutier.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )