Libnet.ro
UNICEF

01:05

Preotii din Valea Jiului strang semnaturi pentru eliberarea Monicai Iacob Ridzi

România Liberă România Liberă,
Preotii din Valea Jiului strang semnaturi pentru eliberarea Monicai Iacob Ridzi

Preotii din Valea Jiului strang semnaturi pentru eliberarea fostei ministre a Tineretului si Sportului Monicai Iacob Ridzi, informeaza Digi 24. continuă pe România Liberă

Biserica din Petrosani strange semnaturi pentru eliberarea Monicai Iacob Ridzi: Oamenii spun ca gestul lor este unul moral

Biserica din Petrosani, prin preotii sai, a inceput sa stranga semnaturi pentru eliberarea Monicai Iacob Ridzi. Acestia se alatura astfel, demersului inceput de societatea civila. Sotul fostului ministru.

Tiberiu Iacob Ridzi: Nu am strans semnaturi pentru gratierea sotiei mele

Sotul Monicai Iacob Ridzi, Tiberiu Iacob Ridzi, a declarat, luni, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de la B1 Tv, ca nu a vorbit cu niciun preot din Petrosani pentru strangerea de semnaturi pentru gratierea sotiei sale.

Actiune de strangere de semnaturi pentru gratierea Monicai Iacob Ridzi, in bisericile din Petrosani (VIDEO)

Monica Iacob Ridzi ar face orice ca sa scape de puscarie. Tiberiu Iacob Ridzi, primar al municipiul Petrosani, a declansat o misiune de strangere de semnaturi pentru gratierea sotiei sale. Edilul Ridzi i-a.

Dosarul Mineriada: Miron Cozma: Pedeapsa pentru Iliescu e una singura - condamnarea pe viata

Pentru fostul presedinte Ion Iliescu exista o singura pedeapsa -condamnare pe viata pentru crime impotriva umanitatii-, a declarat fostul lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma, potrivit Mediafax.

Miron Cozma, despre dosarul mineriadei: Pedeapsa pentru Iliescu e una singura - condamnarea pe viata

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma spune ca are o mare satisfactie ca dosarul mineriadei va fi redeschis, sustinand ca pentru fostul presedinte Ion Iliescu exista o singura pedeapsa - condamnare pe viata pentru.

Miron Cozma: inchisoare pe viata pentru Iliescu, in dosarul Mineriadei

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma spune ca are o mare satisfactie ca dosarul mineriadei va fi redeschis, sustinand ca pentru fostul presedinte Ion Iliescu exista o singura pedeapsa -.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )