Libnet.ro
UNICEF

18:00

Preotul care isi calca, l-a propriu, in picioare enoriasii, iar ei se intorceau ca mai voiau

Antena3 Antena3,
Preotul care isi calca, l-a propriu, in picioare enoriasii, iar ei se intorceau ca mai voiau

Terapia Elefterie are ca origine o veche terapie romaneasca, nascuta la manastire. intemeietorul ei este preotul arhimandrit Mihai Elefterie, fost staret al manastirii Dervent. Calcatura. continuă pe Antena3

Preotul care isi calca, la propriu, in picioare enoriasii, iar ei se intorceau ca mai voiau

Terapia Elefterie are ca origine o veche terapie romaneasca, nascuta la manastire. intemeietorul ei este preotul arhimandrit Mihai Elefterie, fost staret al manastirii Dervent. Calcatura.

Taxa zilnica pentru cei care isi lasa afisul de vanzare pe masina

Locuitorii din Slatina care isi lasa autoturismele pe domeniul public al municipiului, cu afisul de vanzare, trebuie sa achite o taxa zilnica Primariei, in valoare de 56,25.

Detinutii care isi ispasesc pedepsele in conditii inumane vor primi o reducere de sase zile din 30 executate sau pot isi cumpara zile libere: Legea merge la promulgare

Detinutii inchisi in conditii inumane vor primi o reducere de sase zile din 30 executate sau pot isi cumpara zile libere. Actul normativ a fost adoptat de plenul Camerei.

LG X Power2 este solutia pentru cei care isi doresc o baterie foarte mare

Anul acesta am avut deja parte de cateva lansari importante de telefoane de top. LG X Power2 nu intra in aceasta categorie, dar reuseste totusi sa-ti atraga atentia. Dupa LG G6, Galaxy S8 sau Huawei P10, LG tocmai a lansat oficial dispozitivul sau perfect pentru cei care nu vor neaparat o configuratie de top, dar [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )