Libnet.ro
UNICEF

14:00

Presa din Rusia anunta retragerea Mariei Sarapova, singura jucatoare din Top 10 pe care Halep n-a invins-o niciodata

Adevărul Adevărul,
Presa din Rusia anunta retragerea Mariei Sarapova, singura jucatoare din Top 10 pe care Halep n-a invins-o niciodata

Presa din Rusia scrie ca Maria sarapova, cea mai buna jucatoare de tenis din istoria Rusiei, vrea sa se retraga din activitatea competitionala. continuă pe Adevărul

Presa rusa anunta retragerea Mariei Sarapova, singura jucatoare din Top 10 pe care Halep n-a invins-o niciodata

Presa din Rusia scrie ca Maria Sarapova, cea mai buna jucatoare de tenis din istoria Rusiei, vrea sa se retraga din activitatea competitionala.

Mike Tyson va deveni membru al Uniunii Scriitorilor din Rusia

Boxerul american Mike Tyson va deveni membru al Uniunii Scriitorilor din Rusia dupa lansarea cartii Tyson. Adevarul necrutator, relateaza Vocea Rusiei. Tyson va intra in posesia carnetului de membru al.

Mike Tyson va deveni membru al Uniunii Scriitorilor din Rusia

Controversatul pugilist american, Mike Tyson foto), va deveni membru al Uniunii Scriitorilor din Rusia pe 27 octombrie. Cartea Tyson. Adevarul necrutator va fi prezentata in aceasta zi la Moscova. Carnetul de.

Boxerul Mike Tyson va deveni membru al Uniunii Scriitorilor din Rusia

Boxerul american Mike Tyson va deveni membru al Uniunii Scriitorilor din Rusia dupa lansarea cartii Tyson. Adevarul necrutator, informeaza Vocea Rusiei.

Rusii anunta ca Rinat Ahmetov il lasa pe Lucescu la echipa nationala. Presedintele FRF se pregateste sa plece la Kiev

Venirea lui Mircea Lucescu pe banca nationalei pare sa fi devenit o chestiune de zile, dupa ce presa din Rusia confirma faptul ca Rinat Ahmetov il va lasa sa antreneze in paralel Sahtior si prima reprezentativa a Romaniei.

Cum a murit seful gigantului petrolier Total: Avionul sau privat s-a ciocnit pe o pista din Rusia cu un plug de zapada al carui sofer era beat

Directorul executiv al gigantului petrolier francez Total, Christophe de Margerie 63 de ani), a murit luni in Rusia cand avionul sau privat s-a ciocnit la decolare cu un plug de curatat zapada. Autoritatile ruse, citate de Reuters, au stabilit deja ca soferul plugului era beat.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )