Libnet.ro
UNICEF

15:30

Presa: NATO va instala cinci baze militare in Europa de Est, printre care una in Romania

Hotnews Hotnews,
 Presa: NATO va instala cinci baze militare in Europa de Est, printre care una in Romania

Cele cinci baze pe care NATO intentioneaza sa le construiasca in Europa de Est pentru a contracara amenintarea rusa vor fi in Polonia, Romania, Lituania, Letonia si Estonia, a scris duminica cotidianul german Frankfurter Allgemeine Zeitung, citat de Moscow Times. Bazele vor fi folosite pentru logistica, pentru misiuni de recunoastere si planificare si vor avea personal multinational permanent cuprins intre 300 si 600 de angajati in fiecare baza, potrivit cotidianului german. continuă pe Hotnews

NATO va instala cinci baze in Europa de Est, intre care una in Romania

Cele cinci baze pe care NATO intentioneaza sa le construiasca in Europa de Est pentru a contracara amenintarea rusa sunt in Polonia, Romania, Lituania, Letonia si Estonia, a anuntat duminica cotidianul german Frankfurter Allgemeine Zeitung, citat de Moscow Times, in editia electronica.

NATO va instala cinci baze in Europa de Est, dintre care una in Romania

Cele cinci baze pe care NATO intentioneaza sa le construiasca in Europa de Est pentru a contracara amenintarea rusa sunt in Polonia, Romania, Lituania, Letonia si Estonia, a anuntat duminica cotidianul german.

Ziar Germania: NATO intentioneaza sa desfasoare cinci baze in Europa de Est, inclusiv in Romania

NATO intentioneaza sa desfasoare cinci baze in Europa de Est, in tari precum Letonia, Lituania, Estonia, Romania si Polonia, scrie in editia sa de astazi ziarul Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, citat de agentia Itar-Tass.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )