Libnet.ro
UNICEF

16:30

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, anunta un grup operational pentru gestionarea pandemiei de Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Presedintele ales al SUA, Joe Biden, anunta un grup operational pentru gestionarea pandemiei de Covid-19

Joe Biden, presedintele ales al Statelor Unite, a anuntat luni crearea unui grup operational format din experti medicali ce va fi insarcinat cu dezvoltarea unui plan pentru limitarea raspandirii noului coronavirus, relateaza agentia DPA, preluata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru presedintele ales al SUA, Joe Biden

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de felicitare, luni, presedintelui ales al Statelor Unite ale Americii, Jeo Biden, in care ii spune tara noastra ramane ferm angajata sa continue promovarea obiectivelor noastre comune de securitate strategica, aparare si economice.

Joe Biden, anunta un grup operational pentru gestionarea pandemiei de COVID-19

Joe Biden, presedintele ales al Statelor Unite, a anuntat luni crearea unui grup operational format din experti medicali ce va fi insarcinat cu dezvoltarea unui plan pentru limitarea raspandirii noului coronavirus, relateaza dpa si Agerpres.

JOE BIDEN: Purtarea mastii nu este o declaratie politica

Purtarea mastii nu este o declaratie politica , a afirmat astazi presedintele ales al SUA, Joe Biden, care si-a and implorat and compatriotii sa se protejeze pe ei insisi si sa-i protejeze si pe ceilalti in fata epidemiei de COVID-19.

ALEGERI SUA: Joe Biden a castigat alegerile

Candidatul democrat, Joe Biden a castigat alegerile prezidentiale, potrivit proiectiilor agentiei de presa americane, Associated Press.

ALEGERI SUA: Joe Biden promite ca va actiona rapid impotriva noului coronavirus

Statele Unite ale Americii, tara afectata cel mai mult de coronavirus, a inregistrat un nou record de cazuri zilnice de infectare - 127. 021, iar candidatul democrat Joe Biden, care este aproape de obtinerea voturilor pentru fotoliul de la Casa Alba, a promis ca va actiona pe frontul impotriva Covid-19 inca din prima zi a mandatului de presedinte.

ALEGERI SUA: Joe Biden declara ca nu are nicio indoiala privind victoria sa in alegeri

Candidatul democrat pentru Casa Alba, Joe Biden, a declarat ieri ca nu are nicio indoiala cu privire la victoria sa asupra lui Donald Trump, odata ce toate rezultatele vor fi cunoscute, in timp ce rivalul sau republican contesta in justitie operatiunile de numarare a voturilor.

Joe Biden le cere americanilor sa poarte masca. Purtarea mastii nu este o declaratie politica

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, le-a cerut americanilor sa poarte masca pentru a se proteja impotriva COVID-19 si pentru a ajuta astfel la salvarea a mii de vieti.

Biden: Este timpul sa vindecam America Mesajul pentru sustinatorii lui Trump: Sa ne acordam unii altora o sansa Ce a declarat Kamala Harris - VIDEO

Presedintele ales al SUA Joe Biden si-a inceput primul discurs ca presedinte ales, rostit in Wilmington, Delaware, afirmand ca poporul american si-a exprimat clar optiunea. El a avut un mesaj si pentru sustinatorii lui Donald Trump, carora le-a transmis ca a venit timpul sa vindece America, dand asigurari ca va munci din greu si pentru cei care l-au votat, si pentru cei care nu l-au votat.

LIVE UPDATE. Ultimele ore ale luptei electorale pentru presedintia SUA. Joe Biden, la un pas de victorie. Echipa lui Trump ataca la Curtea Suprema

Democratul Joe Biden conducea, vineri seara, in statele cheie Pennsylvania, Nevada, Arizona si Georgia, cu marje mici in fata presedintelui si candidatului republican Donald Trump.

Joe Biden cere, iar, rabdare pana la finalizarea numararii voturilor. Nu avem nicio indoiala ca vom fi declarati invingatori

Candidatul democrat Joe Biden a facut o noua declaratie joi, in jurul orei 23. 30 ora Romaniei) in care a cerut sustinatorilor sai sa aiba rabdare pana la incheierea numararii voturilor, care continua, la doua zile de la alegeri, in mai multe state-cheie din SUA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )