Libnet.ro
UNICEF

05:30

Presedintele Basescu isi sarbatoreste ziua de nastere la Castelul Foisor din Sinaia, alaturi de pedelisti

Antena3 Antena3,
Presedintele Basescu isi sarbatoreste ziua de nastere la Castelul Foisor din Sinaia, alaturi de pedelisti

Presedintele Traian Basescu se afla, sambata, in statiunea Sinaia, de pe Valea Prahovei, unde isi sarbatoreste ziua de nastere, fiind cazat la Castelul Foisor, la aniversare facandu-si aparitia lideri. continuă pe Antena3

Traian Basescu isi sarbatoreste ziua de nastere la Castelul Foisor din Sinaia, alaturi de lideri PDL

Presedintele Traian Basescu se afla, sambata, in statiunea Sinaia, de pe Valea Prahovei, unde isi sarbatoreste ziua de nastere, fiind cazat la Castelul Foisor, la aniversare facandu-si aparitia lideri ai PDL, relateaza Mediafax.

Traian Basescu isi sarbatoreste ziua de nastere la Castelul Foisor din Sinaia, alaturi de pedelisti. Ce cadou ii trimite Ponta

Presedintele Traian Basescu se afla, sambata, in statiunea Sinaia, de pe Valea Prahovei, unde isi sarbatoreste ziua de nastere, fiind cazat la Castelul Foisor, la aniversare facandu-si aparitia lideri ai PDL.

Actrita Alexandra Maria Lara, decorata de presedintele Basescu.

Presedintele Traian Basescu a decorat, miercuri, mai multe personalitati culturale si religioase cu contributii in ceea ce priveste relatiile romano-germane, intre acestea numarandu-se actrita Alexandra Maria Lara, informeaza Mediafax. Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, patru decrete de decorare, informeaza Administratia Prezidentiala. Astfel, in semn de apreciere pentru excelenta de care au dat dovada in intreaga lor cariera, pentru daruirea cu care s-au implicat in afirmarea si .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )