Libnet.ro
UNICEF

23:30

Presedintele Basescu participa joi la Summit-ul PPE.

România Liberă România Liberă,
Presedintele Basescu participa joi la Summit-ul PPE.

Presedintele Traian Basescu participa, joi, la Viena, la Summit-ul PPE, care are pe agenda pregatirea Consiliului European din 27-28 iunie. Pe agenda de discutii a Summitului PPE de la Viena sunt incluse, printre altele, continuarea procesului de consolidare a Uniunii Economice si Monetare a Uniunii Europene, identificarea de solutii inovatoare pentru finantarea economiei, combaterea somajului in randul populatiei tinere si politica de extindere a Uniunii Europene si, in contextul extinderii, . continuă pe România Liberă

Presedintele Basescu participa joi la Summit-ul PPE de la Viena

Presedintele Traian Basescu participa, joi, la Viena, la Summit-ul largit al PPE, care are pe agenda pregatirea Consiliului European din 27-28 iunie, informeaza Mediafax. Participarea.

Presedintele Traian Basescu va participa, joi, la summit-ul PPE

Presedintele Traian Basescu va participa, joi, la summit-ul Partidului Popular European PPE), care are pe agenda pregatirea Consiliului European din 27-28 iunie, potrivit Mediafax. Pe agenda de discutii a.

Traian Basescu participa joi la Summitul PPE de la Viena

Presedintele Traian Basescu va participa, joi, la Summitul Partidului Popular European PPE) care va avea loc la Viena, informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat dat presei.

Irlanda de Nord gazduieste Summit-ul G8: Principalul subiect de dezbatere - criza din Siria

Summit-ul G8 incepe luni in Irlanda de Nord. Principalul subiect pe agenda celor opt lideri este criza siriana. De altfel, premierul britanic David Cameron s-a intalnit ieri cu presedintele rus Vladimir Putin, unul.

Summit-ul G8: Criza din Siria, principalul subiect al discutiilor

Summit-ul G8 debuteaza astazi in Irlanda de Nord, iar criza siriana se preconizeaza a fi principalul subiect pe lista discutiilor dintre liderii celor opt state.

Kelemen: Presedintele Basescu nu are dreptate, resping constatarile despre secuime.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a spus, luni, ca respinge afirmatiile presedintelui Traian Basescu potrivit carora nationalismul local a dus la blocarea unor investitii in secuime si a adaugat ca seful statului nu are dreptate si ca nicio firma serioasa nu merge intr-o zona unde nu e infrastructura, informeaza Mediafax. Presedintele Basescu nu are dreptate si eu resping aceste constatari si spun ca nu sunt adevarate si motivatia nu este una adevarata si nu poate fi sustinuta. Intr-adevar, .

Zgonea: Presedintele Basescu ar trebui sa-si faca un pic de curatenie si la dansul in ...

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, referitor la scrisoarea sefului statului privind referendumul, ca presedintele Basescu ar trebui sa-si faca un pic de curatenie si la dansul in ograda, referindu-se la angajatii Administratiei prezidentiale, informeaza Mediafax. Eu sunt obligat, conform Constitutiei, sa dau un aviz consultativ, voi da acest aviz, Parlamentul Romaniei nu obstructioneaza activitatea institutiei prezidentiale, dar domnul presedinte Traian .

Basescu: Cred ca board-ul FMI va constata indeplinirea in cea mai mare parte a criteriilor stabilite si va incheia un nou acord cu Romania

Presedintele Basescu a vorbit, duminica, despre indeplinirea punctelor din acordul cu FMI, precizand ca, in opinia sa, board-ulFMI va constata indeplinirea celor mai multe a acestora si va incheia astfel.

Cand vrea presedintele Basescu referendum.

Presedintele Traian Basescu a sustinut, luni, o declaratie de presa pe marginea avizului favorabil acordat de Comisiile juridice din Senat referendumului de modificare a structurii Parlamentului. De asemenea, presedintele a vorbit si despre vizita secretarului de securitate al Federatiei Ruse, Nicolae Patruasev, dar si despre sedinta Consiliului Suprem de Aparare al Tarii CSAT). Citeste mai jos, care au fost principalele declaratii ale presedintelui Traian Basescu. Despre intalnirea cu .

Seful spionilor SUA, in Romania. John Brennan s-a intalnit cu premierul Ponta si cu presedintele Basescu

Update 14. 29 - Seful CIA paraseste Palatul Cotroceni, acolo unde a avut o intalnire cu presedintele Traian Basescu. Cei doi au discutat despre monitorizarea emailurilor unor romani de catre serviciile de.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2595 seconds )