Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Basescu a promulgat legea privind facilitatile la privatizarea Petromidia SA ...

România Liberă România Liberă,
Presedintele Basescu a promulgat legea privind facilitatile la privatizarea Petromidia SA ...

Presedintele Basescu a semnat decretul privind promulgarea legii pentru aprobarea OUG 248/2000 privind acordarea unor facilitati la plata pretului actiunilor si la plata unor obligatii bugetare in scopul privatizarii Petromida SA Constanta, dupa ce CC a respins sesizarea sa privind aceasta lege, potrivit Mediafax. Potrivit unui comunicat de presa al Presedintiei, seful statului a semnat vineri Decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. continuă pe România Liberă

Traian Basescu a promulgat legea privind facilitatile la privatizarea Petromidia SA Constanta

Presedintele Basescu a semnat decretul privind promulgarea legii pentru aprobarea OUG 248/2000 privind acordarea unor facilitati la plata pretului actiunilor si la plata unor obligatii bugetare in scopul privatizarii Petromida SA Constanta, dupa ce CC a respins sesizarea sa privind aceasta lege.

CCR: Legea referitoare la privatizarea Petromidia este constitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins astazi ca inadmisibila sesizarea de neconstitutionalitate formulata de presedintele Traian Basescu a legii de aprobare a Ordonantei de urgenta a Guvernului prin care se acordau anumite facilitati la privatizarea Petromidia.

Traian Basescu a promulgat legea de acordare a unor facilitati la privatizarea Petromidia SA Constanta

Presedintele Traian Basescu a semnat vineri decretul pentru promulgarea legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta nr. 248/2000 privind acordarea unor facilitati la plata pretului actiunilor si la plata unor obligatii bugetare in scopul privatizarii societatii Petromida SA Constanta, informeaza Administratia Prezidentiala. Curtea Constitutionala a Romaniei a respins miercuri sesizarea de neconstitutionalitate a acestei legi inaintata de presedinte.

CCR a respins sesizarea de neconstitutionalitate inaintata de Traian Basescu privind legea de acordare a unor facilitati la privatizarea Petromidia

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins miercuri ca inadmisibila sesizarea de neconstitutionalitate formulata de presedintele Traian Basescu a legii de aprobare a Ordonantei de urgenta a Guvernului prin care se acordau anumite facilitati la privatizarea Petromidia, informeaza Agerpres.

Legea privind statutul de autonomie a Tinutului Secuiesc a fost respinsa de Senat

Plenul Senatului a respins, in sedinta de marti, propunerea legislativa privind Statutul de autonomie a Tinutului Secuiesc, initiata de deputatul Becsek Garda Dezso si de senatorul Sogor Csaba UDMR), potrivit Agerpres.

Presedintele Basescu l-a DECORAT pe militarul Ioan-Mihai Bobosa, remarcat in Afganistan.

Presedintele Traian Basescu l-a decorat pe plutonierul-major Ioan-Mihai Bobosa pentru curajul de care a dat dovada in Afganistan, unde si-a salvat camarazii implicati intr-un incident, potrivit Mediafax. Plutonierului-major Ioan-Mihai Bobosa i-a fost conferita vineri, prin decret al sefului statului, Medalia Nationala Pentru Merit clasa a III-a, cu insemn de razboi, pentru militari, informeaza Presedintia. Distinctia i-a fost oferita in semn de recunostinta si apreciere pentru curajul, .

Presedintele Basescu si premierul Ponta se intalnesc pentru prima oara dupa referendum, in sedinta CSAT de joi

Consiliului Suprem de Aparare a Tarii se intruneste joi in sedinta, incepand de la ora 11:00, la solicitarea presedintelui Traian Basescu. Premierul Victor Ponta si-a anuntat participarea. Aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )