Libnet.ro
UNICEF

05:45

Presedintele Biroului Electoral Sector 1 a fost depistat cu COVID-19

B1 B1,
Presedintele Biroului Electoral Sector 1 a fost depistat cu COVID-19

Nicolae Sprincu, presedintele Biroului Electoral Sector 1, a fost confirmat cu COVID-19, informeaza surse ale institutiei, potrivit News. ro. Procedura prevede ca un biroul electoral municipal sa solicite o. continuă pe B1

Presedintele Biroului Electoral al Sectorului 1, confirmat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Cine ii va lua locul

Presedintele Biroului Electoral Sector 1, Nicolae Sprincu, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, potrivit unor surse din interiorul institutiei. Un loctiitor va prelua atributiile la sefia Biroului Electoral Sector 1, iar BES 1 va cere biroului electoral municipal inlocuirea acestuia, potrivit procedurii.

Clotilde Armand, in autoizloare, dupa ce presedinteleBiroului Electoral Sector 1 a fost testat pozitiv pentru COVID-19: Sunt obosita, dar sunt si precauta

Clotilde Armand s-a autoizolat la domiciliu, imediat dupa ce a aflat capresedinteleBiroului Electoral Sector 1 a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Viitorul edil al sectorului 1 trebuia sa vina.

Dan Tudorache asteapta de la Biroul Electoral Sector 1 decizia de renumarare sau nu a voturilor

Biroul Electoral Central a respins cererea PSD de renumarare a voturilor la sectorul 1, insa Dan Tudorache mai asteapta o decizie, cea a Biroului Electoral Sector 1 BES1). Aceasta in conditiile in care PSD a inaintat si catre Biroul Electoral de Sector o solicitare de renumarare a voturilor, potrivit afirmatiilor candidatului PSD. Un alt birou electoral, cel de la Sectorul 5, a decis renumararea voturilor.

Dan Tudorache: Barbatul cu procesele verbale era un curier avea dreptul sa le stranga de la reprezentantii PSD din sectie USR creeaza presiune asupra membrilor biroului electoral - UPDATE

Acuzat de catre Clotilde Armand de fraudarea voturilor, primarul in exercitiu Dan Tudorache ii acuza pe reprezentantii USR ca ar crea presiune asupra Biroului electoral de sector si sustine ca barbatul care a iesit din biroul electoral sector 1 cu procese-verbale era de fapt un curier care avea dreptul sa stranga acele procese verbale de la reprezentantii PSD din sectie.

Scandalul nu se opreste la Sectorul 1. Protest organizat de PSD la sediul Biroului Electoral: Renumarare Tudorache: Pai nu vrea sa vada ca am fraudat?

Scandalul nu se opreste la Sectorul 1, unde Clotilde Armand si-a proclamat victoria marti seara, dupa ce acuzase fraude la vot. Miercuri, zeci de oameni, in frunte cu primarul PSD in exercitiu Daniel Tudorache, s-au strans in fata Biroului Electoral al Sectorului 1, unde striga Renumarare!. Reamintim ca Tudorache a cerut renumararea voturilor din Sectorul 1, iar Biroul Electoral Central ar urma sa ia astazi o decizie.

Neglijenta in serviciu la Tulcea. Acuzatii grave la adresa unui memebru al biroului electoral al unei sectii de votare

Duminica, 27 septembrie, poloitistii din Tulcea au demarat o serie de cercetari, in cazul unui membru al biroului electoral al unei sectii de votare. Barbatul este acuzat de savarsirea infractiunii de ne.

Politia, despre scandalul de frauda la sectorul 1: Asupra unui barbat, candidat la Consiliul Local, au fost gasite 473 de procese-verbale de la sectii de votare Au fost audiate 8 persoane

Politistii chemati luni de catre reprezentantii USR la sediul Biroului Electoral Sector 1, existand suspiciuni de fraudare a alegerilor, au gasit asupra unui barbat 473 de procese-verbale de la sectii de votare, a anuntat marti seful Politiei Sector 1, Ionut Dana, care nu a putut preciza daca era vorba despre procese-verbale originale. El a spus ca in acest caz au fost audiate 8 persoane, precizand ca barbatul asupra caruia au fost gasite procesele verbale de la sectiile de votare este membru al unui partid, candidat la Consiliul Local. Primarul PSD Daniel Tudorache sustinea insa ca acel barbat era un curier care avea dreptul sa stranga acele procese verbale de la reprezentantii PSD din sectie. Dan Tudorache: Barbatul cu procesele verbale era un curier avea dreptul sa le stranga de la reprezentantii PSD din sectie.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )