Libnet.ro
UNICEF

05:00

Presedintele CJ Buzau a fost retinut pentru luare de MITA

Antena3 Antena3,
Presedintele CJ Buzau a fost retinut pentru luare de MITA

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Marian Cristinel Bigiu a fost retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita. El a fost prins in timp ce lua 50. 000 de euro de la un om de afaceri care voia sa obtina un. continuă pe Antena3

Seful de investitii al Primariei Targu Jiu a fost retinut pentru abuz in serviciu

Seful Serviciului de Investitii din cadrul Primariei Targu Jiu, Raul Chiriac, a fost retinut pentru 24 de ore sub acuzatia de abuz in serviciu.

Fostul inspector scolar Sorin Joanta, condamnat la 3 ani cu suspendare pentru luare de mita. Decizia nu este definitiva

Sorin Joanta, fost inspector scolar pentru disciplina religie in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Sibiu si fost presedinte al comisiei de bacalaureat din Centrul zonal de evaluare Sibiu, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita. Decizia nu este definitiva, ea fiind atacata in apel.

A fost ARESTAT pentru ca ar fi CUMPARAT voturi pentru Klaus Iohannis. Ce le promitea alegatorilor

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, a fost retinut pentru 24 de ore sub acuzatia ca ar fi cumparat voturi pentru Klaus Iohannis din bani publici. Practic, in calitate de sef al.

Presedintele CJ Buzau, Marian Cristinel Bigiu, retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita

Seful Consiliului Judetean Buzau, Marian Cristinel Bigiu, a fost retinut de DNA si afla duminica daca va fi arestat. El este acuzat ca a luat mita pentru atribuirea unui contract si a fost prins in.

UPDATE. Presedintele CJ Buzau, Cristinel Bigiu (PSD) si finul sau, Florin Colgiu, seful tineretului liberal, retinuti pentru luare de mita.

Presedintele CJ Buzau Cristinel BiGIU si finul sau, Florin COLGIU, intermediar al mitei, au fost retinuti de procurorii anticoruptie. Tribunalul Bucuresti va decide duminica daca va emite mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Presedintele CJ Buzau, Cristinel Bigiu, prins luand mita. Procurorii DNA fac perchezitii la domiciliul sau

Presedintele CJ Buzau Cristinel BiGIU, prins in flagrant dupa luare de mita. In acest moment sunt perchezitii la domiciliul sau.

Presedintele CJ Buzau, Cristinel Bigiu, prins luand mita. El este adus la sediul DNA din Capitala

Presedintele CJ Buzau Cristinel BiGIU, prins in flagrant dupa luare de mita. In acest moment se fac perchezitii la domiciliul sau.

UPDATE. Presedintele CJ Buzau, Cristinel Bigiu, prins luand mita 50.000 de euro. Finul sau, intermediar, a luat 6.000 de lei

Presedintele CJ Buzau Cristinel BiGIU, prins in flagrant dupa ce ar fi luat mita 50. 000 de euro - SURSE. Finul sau, Florin Colgiu a fost intermediar al mitei, partea sa fiind de 6. 000 de lei. Colgiu este seful tineretului liberal din judetul Buzau. Bigiu si finul sau sunt la sediul central al DNA din Capitala pentru audieri. Nu este exclusa retinerea lor.

UPDATE. Presedintele CJ Buzau, Cristinel Bigiu, prins luand mita 50.000 de euro

Presedintele CJ Buzau Cristinel BiGIU, prins in flagrant dupa ce ar fi luat mita 50. 000 de euro - SURSE. Bigiu e adus la sediul central al DNA din Capitala pentru audieri. Nu este exclusa retinerea.

Un tanar constantean a fost retinut dupa ce a ucis o batrana, pentru 30 de lei, si apoi i-a dat foc casei

Un tanar in varsta de 18 ani a fost retinut dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, si-a omorat in bataie o vecina de 82 de ani, iar apoi a dat foc casei acesteia pentru a-si sterge urmele, el.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )