Libnet.ro
UNICEF

07:00

Presedintele CJ Buzau, Marian Cristinel Bigiu, retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita

B1 B1,
Presedintele CJ Buzau, Marian Cristinel Bigiu, retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita

Seful Consiliului Judetean Buzau, Marian Cristinel Bigiu, a fost retinut de DNA si afla duminica daca va fi arestat. El este acuzat ca a luat mita pentru atribuirea unui contract si a fost prins in. continuă pe B1

Presedintele CJ Buzau, Marian Cristinel Bigiu, a fost ridicat de procurorii DNA

Bigiu ar fi fost prins in flagrant in timp ce lua mita Presedintele CJ Buzau, Marian Cristinel Bigiu, a fost prins in flagrant de procurorii anticoruptie in timp ce ar fi luat mita, anchetatorii facand, sambata dupa-amiaza, perchezitii la locuinta acestuia, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare. Perchezitiile facute de procurorii DNA la locuinta presedintelui Consiliului Judetean CJ) Buzau, Critinel Bigiu, s-au incheiat ulterior, sambata seara, Bigiu fiind adus cu o duba in Bucuresti, la DNA central, unde va fi audiat.

Presedintele CJ Buzau, Cristinel Bigiu, retinut de DNA

Florin Colgiu, presedintele TNL Buzau, retinut * Perchezitiile la CJ Buzau s-au incheiat dupa opt ore * Anchetatorii au ridicat saci cu documente * ACTUALIZARE Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Cristinel Bigiu, a fost retinut, sambata noapte, dupa aproximativ sase ore de audieri, fiind acuzat ca a luat mita 70. 000 de lei, respectiv 50. 000 de lei, pentru atribuirea unui contract, intermediarul banilor fiind Florin Colgiu, retinut si el, anunta DNA.

Presedintele CJ Buzau a fost retinut pentru luare de MITA

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Marian Cristinel Bigiu a fost retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita. El a fost prins in timp ce lua 50. 000 de euro de la un om de afaceri care voia sa obtina un.

Presedintele CJ Buzau avea aparatura de bruiaj pentru ca se temea de interceptari. Finul sau a recunoscut ca i-a dus acestuia o sacosa cu bani

Presedintele CJ Buzau, Marian Cristinel Bigiu, se temea ca va fi saltat de procurorii DNA, asa ca a instalat aparatura de bruiaj in incinta institutiei pe care o conduce. Tehnica a fost gasit de anchetatori la.

DNA: Presedintele si vicepresedintele CJ Hunedoara, retinuti pentru 24 de ore

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, si vicepresedintele Tiberiu Balint au fost retinuti, miercuri, pentru 24 de ore, de DNA Alba, dupa cateva ore de audieri, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

Presedintele CJ Buzau, pe Facebook, cu cateva ore inainte de perchezitiile DNA: Aveti ghetutele pregatite? Mos Nicolae este pe drum!

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Marian Cristinel Bigiu, a postat, vineri noapte, pe pagina personala de Facebook, o urare cu ocazia Sfantului Nicolae, la doar cateva ore inainte de perchezitiile efectuate de procurorii DNA, dupa ce ar fi a fost prins in flagrant in timp ce ar fi luat mita.

Presedintele CJ Buzau, prins in flagrant in timp ce lua mita

Presedintele CJ Buzau, Marian Cristinel Bigiu, a fost prins in flagrant de procurorii anticoruptie in timp ce ar fi luat mita. Anchetatorii fac la aceasta ora perchezitii la locuinta acestuia, au declarat.

Presedintele CJ Buzau prins luand mita, retinut: procurorii au ridicat saci de documente dupa 8 ore de perchezitii

Cristinel Bigiu, presedintele CJ Buzau a fost retinut, dupa ce a fost prins in flagrant luand mita in parcarea blocului in care locuieste. Procurorii au facut perchezitii pana la 02:00 noaptea la sediul consiliului judetean si au iesit din sediul.

Seful CJ Buzau Cristinel Bigiu si finul sau Florin Colgiu, presedintele organizatiei de tineret a PNL Buzau, retinuti. Presedintele CJ Buzau ar fi primit mita prin intermediul lui Colgiu

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Cristinel Bigiu, a fost retinut, sambata noapte, dupa aproximativ sase ore de audieri, fiind acuzat ca a luat mita 70. 000 de lei, respectiv 50. 000 de lei, pentru atribuirea unui contract, intermediarul banilor fiind Florin Colgiu, retinut si el, anunta DNA.

UPDATE. Presedintele CJ Buzau, Cristinel Bigiu, prins luand mita 50.000 de euro. Finul sau, intermediar, a luat 6.000 de lei

Presedintele CJ Buzau Cristinel BiGIU, prins in flagrant dupa ce ar fi luat mita 50. 000 de euro - SURSE. Finul sau, Florin Colgiu a fost intermediar al mitei, partea sa fiind de 6. 000 de lei. Colgiu este seful tineretului liberal din judetul Buzau. Bigiu si finul sau sunt la sediul central al DNA din Capitala pentru audieri. Nu este exclusa retinerea lor.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )