Libnet.ro
UNICEF

12:30

Presedintele CJ Buzau, prins in flagrant in timp ce ar fi luat mita

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Presedintele CJ Buzau, prins in flagrant in timp ce ar fi luat mita

Presedintele CJ Buzau, Marian-Cristinel Bigiu, a fost prins in flagrant de procurorii anticoruptie in timp ce ar fi luat mita, anchetatorii facand, sambata dupa-amiaza, perchezitii la locuinta acestuia, au declarat, pentru Mediafax , surse judiciare. continuă pe Wall-Street Ro

Presedintele CJ Buzau, prins in flagrant in timp ce lua mita

Presedintele CJ Buzau, Marian Cristinel Bigiu, a fost prins in flagrant de procurorii anticoruptie in timp ce ar fi luat mita. Anchetatorii fac la aceasta ora perchezitii la locuinta acestuia, au declarat.

Presedintele CJ Buzau, prins in flagrant in timp ce lua mita: Domiciliul sau, perchezitionat de DNA

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Marian Cristinel Bigiu, a fost prins in flagrant de DNA in timp ce lua mita, sambata dupa-amiaza. Procurorii anticoruptie il monitorizau pe acesta de mai mult timp.

Presedintele CJ Buzau, prins in flagrant in timp ce lua mita: DNA l-a adus la audieri la Bucuresti

25: Procurorii DNA fac perchezitii si la sediul Consiliului Judetean Buzau, transmite Mediafax. Marian Cristinel Bigiu a fost adus la sediul DNABucuresti, pentru a fi audiat. Potrivit unor surse.

Presedintele CJ Buzau, prins in flagrant in timp ce lua mita: DNA face perchezitii la domiciliul acestuia

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Cristi Bigiu, a fost prins in flagrant in timp ce lua mita, el fiind ridicat de procurorii DNA pentru audieri. Totodata, reprezentantii Directiei fac perchezitii la.

Presedintele CJ Buzau, prins in flagrant ca ar fi luat mita

Presedintele CJ Buzau, Marian Cristinel Bigiu, ar fi fost prins in flagrant de procurorii anticoruptie in timp ce ar fi luat mita, transmit sursele din presa.

Presedintele CJ Buzau, pe Facebook, cu cateva ore inainte de perchezitiile DNA: Aveti ghetutele pregatite? Mos Nicolae este pe drum!

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Marian Cristinel Bigiu, a postat, vineri noapte, pe pagina personala de Facebook, o urare cu ocazia Sfantului Nicolae, la doar cateva ore inainte de perchezitiile efectuate de procurorii DNA, dupa ce ar fi a fost prins in flagrant in timp ce ar fi luat mita.

Seful CJ Buzau il astepta pe Mos Nicolae, dar au venit mascatii: Bigiu, audiat la DNA dupa ce ar fi luat mita 50.000 de euro

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Marian Cristinel Bigiu, a fost adus in Capitala la DNA pentru audieri, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita de la un om de afaceri, pentru ca firma.

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, suspectat de luare de mita, a ajuns la DNA

30- Seful Consiliului Judetean Buzau, Cristinel Bigiu, suspectat ca ar fi luat mita de la un om de afaceri pentru ca CJ sa atribuie firmei acestuia un contract, a ajuns la sediul DNA central. Sambata.

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, suspectat de luare de mita

30- Seful Consiliului Judetean Buzau, Cristinel Bigiu, suspectat ca ar fi luat mita de la un om de afaceri pentru ca CJ sa atribuie firmei acestuia un contract, a ajuns la sediul DNA central. Sambata.

Baronul Stancu si fostul vice Mija ar putea scapa de masura controlului judiciar. La fel si cei doi profesori acuzati ca au luat mita la bacalaureat

Presedintele revocat din functie al Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, si fostul vicepresedinte al aceleiasi institutii, Florin Mija, ar putea profita de o decizie luata, joi, de Curtea Constitutionala, care a declarat ca fiind neconstitutionala masura preventiva a controlului judiciar. Astfel, cei doi ar putea scapa foarte curand de restrictiile impuse de controlul judiciar.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )