Libnet.ro
UNICEF

06:00

Presedintele C.E., Jean-Claude Juncker, se teme ca iesirea Greciei din zona euro va alunga investitorii

B1 B1,
Presedintele C.E., Jean-Claude Juncker, se teme ca iesirea Greciei din zona euro va alunga investitorii

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, a declarat din nou intr-un interviu pentru Suddeutsche Zeitung ca se opune iesirii Greciei din zona euro, motivand ca acest lucru ar putea alunga investitorii,. continuă pe B1

Avertismentul presedintele Comisiei Europene pentru Viktor Orban: Introducerea pedepsei cu moartea inseamna divortul de UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a trimis un avertisment dur Ungariei, indemnand-o sa abandoneze ideea introducerii pedepsei cu moartea. in cazul in care premierul ungar Viktor Orban va insista asupra acesei masuri, tara sa va trebui sa paraseasca Uniunea Europeana, a declarat transant Juncker.

Juncker repeta ca se opune iesirii Greciei din zona euro

Presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker a repetat ca se opune iesirii Greciei din zona euro, estimand ca acest lucru va alunga investitorii, intr-un interviu in Suddeutsche Zeitung ce apare luni, scrie.

Avertisment PUTERNIC trimis Ungariei de catre presedintele Comisiei Europene: Va fi un motiv de divort

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a trimis un avertisment puternic Budapestei, indemnand-o sa abandoneze ideea introducerii pedepsei cu moartea. in cazul in care premierul ungar Viktor Orban.

Jean-Claude Van Damme si sotia sa au anulat procedura de divort

Actorul Jean-Claude Van Damme 54 de ani) si sotia sa, Gladys Portugues Van Varenberg, au anulat procedura de divort initiata in luna martie, dupa ce au decis sa incerce sa-si rezolve problemele de dragul celor doi copii ai lor, informeaza site-ul contactmusic. com, citat de Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )