Libnet.ro
UNICEF

07:30

Presedintele Comisiei de control SIE sustine ca Dan Condrea nu era ofiter al Serviciului. Cine mai neaga declaratiile fostei sotii a omului de afaceri

România Liberă România Liberă,
Presedintele Comisiei de control SIE sustine ca Dan Condrea nu era ofiter al Serviciului. Cine mai neaga declaratiile fostei sotii a omului de afaceri

Presedintele Comisiei de control SIE, Mihaita Calimente,sustine ca Dan Condrea nu era cadru al Serviciului. Corfneliu Baciu spune ca nu exista niciun deputat Georgescu in Comisia de sanatate care ar fi aparat interesele Hexi. continuă pe România Liberă

Dan Condrea era in vizorul Parchetului General. Ce i se pregatea luni, la prima ora

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, urma sa se prezinte luni la Parchetul General pentru a fi reaudiat, dar si pentru a fi pus sub urmarire penala si, cel mai probabil, sa fie luata o masura preventiva fata de.

Un nou martor da peste cap ancheta in cazul mortii lui Dan Condrea: Era urmarit de o masina!

Un nou martor al accidentului lui Dan Condrea face declaratii socante. Omul spune ca patronul Hexi Pharma ar fi fost sicanat in trafic inainte de a intra cu masina in copaci. Barbatul povesteste.

Fotografia care ar putea arata ca Dan Condrea nu era cel decedat in accidentul din Corbeanca (atentie, imagine cu impact)

Multe semne de intrebare sunt ridicate dupa accidentul de masina care l-ar fi omorat pe Dan Condrea, patronul companieiHexi Pharma, una dintre firmele din Romania care a arucnat pe piata medicala din Romania substante neconforme. O fotografie facuta la fata locului indica mai mult ca sigur ca nu acesta s-a aflat decedat langa drum. Atentie, imaginea este destul de dura, dar pentru cei care vor sa caute adevarul poate ajuta.

Misterul mortii lui Dan Condrea se adanceste. Noi informatii schimba datele problemei. Se mai ia in calcul varianta sinuciderii?

Desi timp de doua zile decesul lui Dan Condrea era privit ca un gest de sinucidere, noile date si declaratiile martorului cheie schimba oarecum datele problemei. Anchetatorii nu exclud inca nicio ipoteza. Partenera de viata a lui Dan Condrea ar putea ajunge, joi, la Parchetul General.

Mirsterul mortii lui Dan Condrea se adanceste. Noi informatii schimba datele problemei. Se mai ia in calcul varianta sinuciderii?

Desi timp de doua zile decesul lui Dan Condrea era privit ca un gest de sinucidere, noile date si declaratiile martorului cheie schimba oarecum datele problemei. Anchetatorii nu exclud inca nicio ipoteza.

Ion Cristoiu, despre declaratiile fostei sotii a lui Dan Condrea: Nu iau nimic in serios la povestile astea ca stia ea ca era agent SIE. Hai sa fim seriosi, cand esti ofiter sub acoperire, nu stii aproape nici tu (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat joi, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, marturia fostei sotii a lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Cristoiu sustine ca este vorba despre o manipulare.

Fosta sotie a lui Dan Condrea: El a fost agent SIE si era filat de Serviciu si de CIA

Fosta sotie a lui Dan Condrea, Laura Condrea, a declarat joi ca fostul patron al Hexi Pharma era agent al Serviciului de Informtii Externe SIE), iar din acest motiv el era filat de SIE si de CIA. Mai mult, femeia a declarat ca un alt motiv pentru care acestia erau monitorizati era ca tatal ei a fost ofiter militar.

Cezar Preda, membru in comisia parlamentara de control SRI, despre presupusa moarte a lui Dan Condrea: Serviciul nu are drept de filaj in acest caz

Parlamentarul Cezar Preda, membru in comisia parlamentara de control al SRI, il contrazice pe colegul sau Sebastian Ghita si spune ca Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, care a murit duminica seara intr-un accident rutier, nu era filat de SRI, potrivit Digi 24.

Marturii socante ale fostei sotii a lui Dan Condrea: Cu siguranta a fost ofiter SIE, a fost filat in permanenta de SIE si de CIA. Daca nu divorta, traia (VIDEO)

Marturii socante facute de sotia lui Dan Condrea la iesirea din Tribunalul Bucuresti. Laura Georgescu spune ca a fost sunata si amenintata de un agent CIA care i-a transmis sa nu mai dea declaratii pentru c.

Fosta sotie a lui Dan Condrea, dezvaluiri despre legaturile patronului Hexi Pharma cu SIE

ACTUALIZARE 19:48 Dincu, despre decesul lui Condrea: Nu cred in scenarii, astept o varianta rationala, cu probe Vicepremierul Vasile Dincu a afirmat astazi ca ipotezele vehiculate in cazul decesului patronului Hexi Pharma sunt mai degraba scenarii care nu au legatura cu realitatea si a punctat ca nu crede in acestea. --------- Fosta sotie a lui Dan Condrea s-a prezentat in aceasta dimineata la Tribunalul Bucuresti, dupa ce a contestat programul de vizitare pentru copil. Dupa divortul celor doi, copilul a fost luat de patronul Hexi Pharma, iar fosta sotie trebuia sa respecte un program de vizitare bine stabilit de judecatori, transmit televiziunile de stiri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2098 seconds )