Libnet.ro
UNICEF

07:00

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Cristinel Bigiu, ramane in arest: Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva

B1 B1,
Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Cristinel Bigiu, ramane in arest: Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Cristinel Bigiu, urmarit penal pentru ca ar fi cerut si primit bani in schimbul unor contracte pe bani publici, ramane in arest, a decis luni, Curtea de Apel. continuă pe B1

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Cristinel Bigiu, ramane in arest preventiv

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Cristinel Bigiu, va fi cercetat in continuare in arest preventiv. Asta au decis, luni, magistratii Curtii de Apel Bucuresti care au respins contestatia acestuia impotriva deciziei prin care a fost trimis in spatele gratiilor.

Seful CJ Buzau, Cristinel Bigiu, ramane in arest

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Buzau, Cristinel Bigiu, urmarit penal pentru ca ar fi cerut si primit bani in schimbul unor contracte pe bani publici, ramane in arest, a decis definitiv, luni, Curtea de Apel Bucuresti, relateaza Mediafax.

Presedintele Consiliului Judetean Buzau ramane in arest

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Buzau, Cristinel Bigiu PSD), urmarit penal pentru ca ar fi luat mita in schimbul unor contracte pe bani publici, ramane in arest, a decis astazi definitiv Curtea de Apel Bucuresti CAB), respingand contestatia acestuia fata de masura preventiva.

Presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Ioan Cindrea, a demisionat din toate functiile detinute in PSD

Presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Ioan Cindrea, a demisionat duminica din toate functiile detinute in PSD, dupa ce a fost condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare intr-un dosar in care a fost acuzat de conflict de interese.

Presedintele CJ Buzau, Cristi Bigiu, afla astazi daca ramane in arest

Curtea de Apel Bucuresti va decide astazi daca presedintele Consiliului Judetean Buzau, Cristi Bigiu, va ramane in arest. Magistratii se vor pronunta asupra contestatiei la mandatul de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile, emis de un complet de judecata de la Tribunalul Bucuresti, pe 7 decembrie, sub acuzatia de luare de mita.

Motivare. Lasarea in liberate a presedintelui CJ Buzau ar crea o stare de pericol in societate

Lasarea in libertate a presedintelui Consiliului Judetean Buzau, Cristinel Bigiu, ar fi reprezentat o stare de pericol pentru ordinea publica. Asta arata magistratii Tribunalului Bucuresti in motivarea deciziei prin care a fost arestat baronul local.

Motivare. Lasarea in libertate a presedintelui CJ Buzau ar crea o stare de pericol in societate

Lasarea in libertate a presedintelui Consiliului Judetean Buzau, Cristinel Bigiu, ar fi reprezentat o stare de pericol pentru ordinea publica. Asta arata magistratii Tribunalului Bucuresti in motivarea deciziei prin care a fost arestat baronul local.

Zece medici rezidenti pentru Spitalul Judetean Buzau

Spitalul Judetean de Urgenta Buzau a semnat contract cu 10 medici rezidenti care isi vor face stagiatura in centrele universitare din tara, iar apoi tinerii vor presta activitate in cadrul unitatii de la Buzau. Pe durata celor patru sau cinci ani de pregatire, banii pentru salarii sunt suportati de Spitalul Judetean. Dupa finalizarea rezidentiatului, medicii sunt obligati prin contract sa revina la Buzau pentru a practica medicina.

Nefericit de procurorii DNA, presedintele CJ Timis este fericit alaturi de Preafericitul Daniel in conducerea Bisericii Ortodoxe din Romania

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, nefericit de procurorii DNA care au descins saptamana trecuta la CJT intr-un dosar de coruptie, este fericit sa poata face parte, alaturi de Preafericitul Daniel, din Adunarea Nationala Bisericeasca, for de conducere al BOR, in cadrul caruia au avut loc alegeri in toamna acestui an.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )