Libnet.ro
UNICEF

11:30

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean: Poti sa fortezi suspendarea premierului, dar legea e altfel

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean: Poti sa fortezi suspendarea premierului, dar legea e altfel

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei, Augustin Zegrean, a afirmat miercuri, intrebat de o posibila fortare a suspendarii premierului in cazul in care este si membru al Parlamentului, ca acest lucru nu se poate face decat conform legii. continuă pe Hotnews

Augustin Zegrean: Presedintele poate dispune suspendarea unui ministru doar daca nu este parlamentar

Un ministru poate fi suspendat de catre seful statului doar daca acesta nu este membru al Parlamentului, a spus presedintele Curtii Constitutionale CC), Augustin Zegrean, intrebat despre situatia premierului Victor Ponta, urmarit penal pentru trei.

Zegrean: Daca premierul nu este si membru al Parlamentului, poate fi suspendat de presedinte. Asa scrie la lege (VIDEO)

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a facut miercuri precizari referitoare la conditiile in care premierul ar putea fi suspendat de seful statului. Daca nu este si membru al Parlamentului.

Seful CCR, despre scandalul Ponta-Iohannis: Urzeala tronurilor. Eu nu am impresia ca exista un conflict intre palate (VIDEO)

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a facut miercuri precizari referitoare la conditiile in care premierul ar putea fi suspendat de seful statului. Daca nu este si membru al.

Augustin Zegrean explica de ce Iohannis nu il poate suspenda pe Ponta

Presedintele CCR, Augustin Zegrean, a declarat, miercuri, referitor la o eventuala demitere a lui Ponta, ca un ministru poate fi suspendat de catre seful statului doar daca acesta nu este membru al Parlamentului.

Augustin Zegrean, despre cazul judecatorului Minea: Nu mai stiu cum a fost. Politicienii nu invata din istorie (VIDEO)

Augustin Zegrean, a declarat miercuri, referitor la numirea judecatorului Minea la Curtea Constitutionala, ca nu mai stie exact situatia care a fost atunci. Politicienii in schimb, nu invata din istorie, a.

Fostul judecator al Curtii Constitutionale Toni Grebla, acuzat de noi fapte de coruptie. Ar fi primit 150.000 de euro pentru a-si folosi influenta

Fostul judecator al Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), Toni Grebla, s-a prezentat miercuri dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Surse judiciare au precizat ca procurorii il vor instiinta ca a fost extinsa urmarirea penala pe numele acestuia, el fiind suspectat de noi fapte de trafic de influenta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2208 seconds )