Libnet.ro
UNICEF

22:00

Presedintele Eurogrup: O decizie a creditorilor internationali privind Grecia, probabil vineri

B1 B1,
Presedintele Eurogrup: O decizie a creditorilor internationali privind Grecia, probabil vineri

Creditorii internatioanli ai Greciei ar putea lua vineri o decizie cu privire la programul de reforme propus de Guvernul elen. Va fi o analiza, probabil astazi, mai tarziu. Daca va fi un sprijin larg in Grecia,. continuă pe B1

Mai multi membri ai majoritatii parlamentare din Grecia, nemultumiti fata de propunerile creditorilor internationali, sugereaza chiar parasirea zonei euro de catre statul elen

Guvernul grec isi sustine vineri seara in fata legislativului ultimele propuneri trimise creditorilor internationali, dar cativa membri ai majoritatii parlamentare si-au exprimat nemultumirea fata de.

Presedintele Eurogrup, Jeroen Dijsselbloem: Asteptam foarte curand o cerere de ajutor financiar din partea Greciei

O noua cerere de ajutor financiar din partea Greciei este iminenta, este de parere presedintele Eurogrupului, Jeroen Dijsselbloem, relateaza AFP, citata de Agerpres. Nu am primit astazi o scrisoare care.

Piata a scazut usor, pe fondul incertitudinilor privind Grecia

Pe fondul incertitudinilor privind situatia Greciei, sedinta de tranzactionare de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a scazut usor ieri, ne-a transmis domnul Simion Tihon, broker la Prime Transaction. De remarcat este faptul ca piata noastra a rezistat mai bine in aceste zile comparativ cu bursele internationale, ne-a mai spus domnia sa.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )