Libnet.ro
UNICEF

09:30

Presedintele CJ Iasi, vizat in dosarul in care procurorii DNA fac perchezitii, se afla la Bruxelles

România Liberă România Liberă,
Presedintele CJ Iasi, vizat in dosarul in care procurorii DNA fac perchezitii, se afla la Bruxelles

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, vizat in dosarul in care procurorii DNA efectueaza, miercuri, intr-un dosar privind fapte de coruptie, se afla la Bruxelles, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, se afla la sedinta plenara a Comitetului Regiunilor din Bruxelles

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, vizat in dosarul in care procurorii DNA fac perchezitii miercuri la CJ, privind fapte de coruptie, se afla la Bruxelles, acolo unde.

Gheorghe Stefan afla daca ramane sau nu dupa gratii, dupa ce procurorii DNA au contestat decizia instantei de a fi plasat in arest la domiciliu. Avocat: Consider ca se va respinge acuzatia (VIDEO)

Fostul primar al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, zis Pinalti, afla miercuri daca scapa de arestul preventiv, informeaza B1 TV. Procurorii DNA au contestat hotararea prin care a fost plasat in arest.

Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Iasi.Presedintele si vicepresedintele CJ Iasi, vizati pentru nereguli la un contract de 340.000 de lei

Procurorii DNA au efectuat, miercuri dimineata, 21 de perchezitii in miniciului Iasi, inclusiv la sediul Consiliului Judetean Iasi. Seful CJ Iasi, Cristian Adomnitei, si vicepresedintele Alin Aivanoaei sunt vizati in dosarul in care DNA face perchezitii, faptele cercetate fiind legate de nereguli privind un contract de 340. 000 de lei, pentru servicii de promovare a judetului.

Perchezitii la Consiliul Judetean Iasi, intr-un dosar privind fapte de coruptie si fals

Procurorii DNA fac, miercuri, 21 de perchezitii, dintre care 19 la Consiliul Judetean Iasi, intr-un dosar in care sunt vizate fapte de coruptie si fals, care ar fi fost comise in perioada 2013-2015. Presedintele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )