Libnet.ro
UNICEF

13:30

Presedintele interimar al Braziliei, Michel Temer, a declarat deschise Jocurile Olimpice de la Rio FOTO

Adevărul Adevărul,
Presedintele interimar al Braziliei, Michel Temer, a declarat deschise Jocurile Olimpice de la Rio FOTO

Editia a 31-a a Jocurilor Olimpice de vara a debutat oficial vineri sambata, 2. 00 - ora Romaniei), la Rio de Janeiro, cu ceremonia de deschidere care a avut loc pe Stadionul Olimpic Maracana. Gimnasta Catalina Ponor a fost portdrapelul Romaniei la ceremonia de deschidere. continuă pe Adevărul

Presedintele interimar al Braziliei a declarat deschise Jocurile Olimpice de la Rio

Presedintele interimar al Braziliei, Michel Temer, a declarat deschise Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, ieri, in cadrul ceremoniei de deschidere a celei de-a 31-a editii a competitiei polisportive, care se se va incheia pe 21 august.

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro au inceput. Care este programul sportivilor romani in prima zi

Presedintele interimar al Braziliei, Michel Temer, a declarat deschisa cea de-a XXXI-a editie a Jocurile Olimpice. care vor avea loc in perioada 5-21 august, scrie News. ro.

Fata nevazuta a Jocurilor Olimpice de la Rio. Ce nu s-a vazut la televizor VIDEO

Presedintele interimar al Braziliei, Michel Temer, a declarat deschise Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, vineri, in cadrul ceremoniei de deschidere a celei de-a 31-a editii a competitiei polisp.

Presedintele interimar al Braziliei, Michel Temer, a declarat deschise Jocurile Olimpice de la Rio (GALERIE FOTO)

Editia a 31-a a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro a debutat oficial vineri sambata, 02,00, ora Romaniei), cu ceremonia de deschidere, care a avut loc pe Stadionul Olimpic Maracana. Gimnasta Catalina Ponor a fost portdrapelul Romaniei la ceremonia de deschidere.

REVISTA PRESEI 06.08.2016

ADEVARUL *Presedintele interimar al Braziliei, Michel Temer, a declarat deschise Jocurile Olimpice de la Rio Editia a 31-a a Jocurilor Olimpice de vara a debutat oficial vineri sambata, 2. 00 - ora Romaniei), la Rio de Janeiro, cu ceremonia de deschidere care a avut loc pe Stadionul Olimpic Maracana.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )