Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Iohannis, informat de institutiile abilitate despre situatia determinata de atentatul de la Paris. SRI: Nu exista motive pentru a se modifica gradul de alerta in Romania

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Iohannis, informat de institutiile abilitate despre situatia determinata de atentatul de la Paris. SRI: Nu exista motive pentru a se modifica gradul de alerta in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a fost informat, miercuri, de catre institutiile abilitate ale statului roman despre situatia determinata de atentatul comis in Franta, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat. Potrivit sursei citate, SRI a precizat ca nu exista motive pentru a se modifica gradul de alerta in Romania si nu a fost identificat vreun pericol de tip terorist la nivelul tarii noastre in acest moment. continuă pe Hotnews

Premierul Ponta vrea intruniri saptamanale cu presedintele Iohannis, ca Iliescu-Nastase: El urmeaza reguli, dar va fi presiune din partea celor care vor scandal

Liderul PSD, premierul Victor Ponta afirma ca vrea intalniri saptamanale cu presedintele Iohannis, deoarece sunt utile pentru tara, dupa modelul Iliescu-Nastase, si ca nu are nicio temere din partea lui Iohannis, deoarece acesta urmeaza reguli, dar ca vor exista presiuni din partea celor care vor scandal, relateaza Mediafax.

BRUXELLES: Iohannis se va intalni cu presedintele Comisiei Europene. Vor discuta despre MCV

Margaritas Schinas, purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, a declarat, pentru Gandul, ca presedintele Klaus Iohannis si noul presedinte al Comisiei, Jean-Claude Juncker, vor discuta saptamana viitoare, la Bruxelles, despre Mecanismul de Cooperare si Verificare.

Presedintele Iohannis a invitat liderii partidelor politice la consultari, saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis a invitat liderii partidelor politice parlamentare la consultari, saptamana viitoare, potrivit unor surse din Administratia Prezidentiala, citate de Mediafax.

SURSE: Presedintele Iohannis cheama partidele la Cotroceni pentru consultari

Klaus Iohannis a invitat liderii partidelor politice parlamentare la consultari, saptamana viitoare, potrivit unor surse din Administratia Prezidentiala .

VIDEO. SURSE: Presedintele Iohannis cheama partidele la Cotroceni pentru consultari

Klaus Iohannis a invitat liderii partidelor politice parlamentare la consultari, saptamana viitoare, potrivit unor surse din Administratia Prezidentiala .

Mihai-Razvan Ungureanu: In ianuarie, presedintele Iohannis va face vizite la Bruxelles si in Republica Moldova

Mihai-Razvan Ungureanu, consilierul personal al lui Klaus Iohannis, a declarat luni ca seful statului va efectua in luna ianuarie vizite la Bruxelles si in Republica Moldova, urmand ca in februarie sa participe la Consiliul European.

UPDATE Presedintele Iohannis, invitat de Patriarhul Daniel sa se intalneasca

Mitropolitul Ardealului, Laurentiu Streza, i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis, cu ocazia slujbei de duminica dimineata din Catedrala Mitropolitana Ortodoxa de la Sibiu, o invitatie pentru o intalnire din partea Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, transmite Agerpres. Iohannis a confirmat, la iesirea de la slujba, ca se va intalni cu Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, PFP Daniel.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )