Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Iohannis a promulgat legea. Ce se intampla cu angajatii din sistemul public si privat

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis a promulgat legea. Ce se intampla cu angajatii din sistemul public si privat

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta, care prevede ca angajatii, din sistemul public si din sistemul privat, sa primeasca vouchere de vacanta, in. continuă pe Antena3

Presedintele a promulgat Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta

Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta a fost promulgata, luni, de presedintele Klaus Iohannis, in cadrul acesteia fiind prevazut ca angajatii, din sistemul public si din sistemul privat, sa primeasca vouchere de vacanta, in limita a 6 salarii medii pe economie, acestea putand fi folosite doar in turismul romanesc.

Klaus Iohannis a promulgat Legea voucherelor pentru vacanta

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta, care prevede ca angajatii, din sistemul public si din sistemul privat, sa primeasca vouchere de vacanta, in limita a 6 salarii medii pe economie, acestea.

Legea voucherelor pentru vacanta, promulgata de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta, care prevede ca angajatii de la stat si de la privat sa primeasca vouchere de vacanta, in limita a 6 salarii medii pe economie, acestea putand fi folosite doar in turismul romanesc.

Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta a fost promulgata de Klaus Iohannis

Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta a fost promulgata luni de presedintele Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat al Administratiei prezidentiale. Actul normativ prevede ca angajatii din sistemul.

Presedintele Iohannis a semnat decretul de numire a lui George Maior in functia de ambasador al Romaniei in SUA

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul de numire a fostului director SRI George Maior in functia de ambasador al Romaniei in SUA, anunta Administratia Prezidentiala.

Presedintele Iohannis isi completeaza echipa. Pe cine a numit consilier

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a semnat, luni, decretul de numire al Ligiei Deca in functia de consilier de stat la Departamentul Educatie si Cercetare al Administratiei Prezidentiale, incepand cu data de 1 iulie .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )