Libnet.ro
UNICEF

22:00

Presedintele Klaus Iohannis, la ceremonia de comemorare a sasilor (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis, la ceremonia de comemorare a sasilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, duminica, la Sibiu, penru a participa la ceremonia de comemorare a sasilor, relateazaB1 TV. Seful statului si-a anuntat prezenta la eveniment inca de sambata. in ace. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis participa la o slujba pentru comemorarea sasilor si svabilor din Romania

Presedintele Klaus Iohannis participa, duminica, la Catedrala Evanghelica din Sibiu, la o slujba pentru comemorarea sasilor si svabilor din Romania care au fost deportati in urma cu 70 de ani, informeaza.

Presedintele Klaus Iohannis a participat la slujba de la Catedrala Evanghelica din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a participat, duminica, la Catedrala Evanghelica din Sibiu, la o slujba pentru comemorarea sasilor si svabilor din Romania care au fost deportati in urma cu 70 de ani.

Presedintele Klaus Iohannis sustine, la ora 20.30, o declaratie de presa

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, duminica, in jurul orei 20. 30, o declaratie de presa, la sosirea din Franta, pe Aeroportul Otopeni, a anuntat purtatorul de cuvant al presedintelui, Tatiana Niculescu Bran.

Mars de solidaritate la Paris. Presedintele Klaus Iohannis, printre cei un milion de participanti

Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la marsul solidaritatii care va fi organizat la Paris in memoria victimelor recentelor atentate care au avut loc in capitala Frantei, scrie Mediafax .

Atentat terorist in Franta. Presedintele Klaus Iohannis va participa la marsul de solidaritate de la Paris

Atentat terorist in Franta. Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la marsul solidaritatii care va fi organizat la Paris in memoria victimelor recentelor atentate care au avut loc in capitala Frantei.

Presedintele Klaus Iohannis va participa la marsul de solidaritate de la Paris

Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la marsul solidaritatii care va fi organizat la Paris in memoria victimelor recentelor atentate care au avut loc in capitala Frantei.

Presedintele Klaus Iohannis participa duminica la marsul solidaritatii din Paris

Presedintele Klaus Iohannis va participa duminica la marsul solidaritatii organizat la Paris in memoria victimelor recentelor atentate din capitala Frantei, anunta Administratia Prezidentiala.

Atentat terorist in Franta. Presedintele Klaus Iohannis si-a schimbat fotografia profilului de pe Facebook cu mesajul: Je suis Charlie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si-a schimbat, miercuri seara, fotografia de profil de pe pagina de Facebook cu mesajul Je suis Charlie, aparut in mediul online, ca eticheta imediat dupa atentatul din Franta si care a fost postat si pe site-ul saptamanalului Charlie Hebdo, unde a avut loc atacul terorist din Franta.

Presedintele Klaus Iohannis participa la Marsul Solidaritatii din Paris, alaturi de marii lideri ai lumii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Paris, duminica, pentru a participa la MarsulSolidaritatii, organizat in memoria victimelor atentatelor ce au avut loc in ultima saptamana in Franta,.

Presedintele Klaus Iohannis participa la Marsul Solidaritatii din Paris, alaturi de marii lideri ai lumii: Un milion de oameni, la eveniment (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Paris, duminica, pentru a participa la MarsulSolidaritatii, organizat in memoria victimelor atentatelor ce au avut loc in ultima saptamana in Franta,.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )