Libnet.ro
UNICEF

12:15

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta se intalnesc luni la Palatul Cotroceni. Premierul a confirmat intalnirea

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta se intalnesc luni la Palatul Cotroceni. Premierul a confirmat intalnirea

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta se vor intalni, luni, la ora 12. 00, la Palatul Cotroceni. Seful statului si primul ministru vor discuta despre prioritatile guvernarii, precum si despre. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta se intalnesc luni la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta se vor intalni, luni, la ora 12. 00, la Palatul Cotroceni. Seful statului si primul ministru vor discuta despre prioritatile guvernarii, precum si despre.

Klaus Iohannis si Victor Ponta vor avea luni o intalnire la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta vor avea, luni, la ora 12. 00, o intalnire la Palatul Cotroceni, a anuntat seful statului printr-o postare pe contul sau de Facebook. L-am invitat maine.

Presedintele Klaus Iohannis a oferit o receptie privata cu ocazia investirii in functie, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a oferit duminica o receptie privata cu ocazia investirii in functie, la Palatul Cotroceni. Printre invitatii la acest eveniment s-au numarat Andrei Plesu, Victor Rebengiuc, Andrei.

Premierul Victor Ponta va prezenta marti starea constructiilor de autostrazi din Romania

Premierul Victor Ponta a anuntat, pe pagina personala de pe Facebook, ca marti va face o prezentare despre starea constructiilor de autostrazi din Romania. Anuntul lui Ponta vine dupa deschiderea traficul pe o.

Doua provocari pentru Presedintele Klaus Iohannis

Smart Politicsvede doua mari provocari strategice pentru Klaus Iohannis, una tinand de stilul de gestiune a mandatului si a doua de raportarea la cea mai importanta problema politica pe care o are in fata schimbarea majoritatii parlamentare).

Liviu Dragnea il contrazice pe Ponta: Pronostic despre procesul lui Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta se arata convins, in timpul campaniei electorale, ca Iohannis va pierde procesul de incompatibilitate la iCCJ. Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, isi contrazice seful si crede.

VIDEO Klaus Iohannis a preluat functia de presedinte. Traian Basescu a parasit Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa Carmen au sosit duminica la Cotroceni pentru ceremonia de predare-primire a functiei de la Traian Basescu. La sosire a primit onorul militar din partea Regimentului de garda. Cei doi au fost intampinati in holul Palatului Cotroceni de Traian Basescu si sotia acestuia, Maria. Ora 13:28 Traian Basescu pleaca de la Cotroceni.

Care sunt cele doua mari provocari ale presedintelui Klaus Iohannis

Smart Politicsvede doua mari provocari strategice pentru Klaus Iohannis, una tinand de stilul de gestiune a mandatului si a doua de raportarea la cea mai importanta problema politica pe care o are in fata: schimbarea majoritatii parlamentare.

Intalnire Klaus Iohannis - Victor Ponta, luni la ora 12:00, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis l-a invitat pe premierul Victor Ponta la o intalnire la Palatul Cotroceni pentru a discuta legat de prioritatile guvernarii, precum si perspectivele colaborarii intre institutiile pe care cei doi le reprezinta, anunta Iohannis intr-o postare pe contul sau de Facebook.

Ioana Petrescu, din nou consilier al premierului Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a semnat, joi, decizia prin care Ioana Petrescu, fostul ministru al Finantelor, este numita consilier de stat in Cancelaria prim-ministrului. Aceasta anuntase, luni, ca va reveni in pozitia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )