Libnet.ro
UNICEF

19:30

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de acreditare a ambasadorilor in Arabia Saudita si Oman

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de acreditare a ambasadorilor in Arabia Saudita si Oman

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele privind acreditarea lui Mihail Coman in calitate de ambasador al Romaniei in Regatul Arabiei Saudite, precum si a lui Cristian Tudor, ambasador in Qatar, siin. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a semnat decretele de acreditare a ambasadorilor in Arabia Saudita si Oman

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele privind acreditarea lui Mihail Coman in calitate de ambasador al Romaniei in Regatul Arabiei Saudite, precum si a lui Cristian Tudor, ambasador in Qatar, si in.

Iohannis a semnat decretele de acreditare a ambasadorilor in Arabia Saudita si Oman

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretele privind acreditarea lui Mihail Coman in calitate de ambasador al Romaniei in Regatul Arabiei Saudite, precum si a lui Cristian Tudor, ambasador in Qatar, si in calitatea de ambasador in Sultanatul Oman, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Gabriel Oprea a discutat cu presedintele Klaus Iohannis, la Cotroceni

Vicepremierul Gabriel Oprea a fost miercuri la Palatul Cotroceni unde a avut o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, informeaza B1 TV. Nu a fost o vizita anuntata, la fel ca ultima data cand, la fel, nu a.

Rise Project: intre 2004 si 2007, Klaus Iohannis a semnat contracte de chirie pe cu totul alte sume decat cele pe care le-a consemnat in declaratia de avere

Veniturile din chirii trecute de Klaus Iohannis in declaratiile de avere, in perioada 2004-2007, nu corespund cu sumele care figureaza in contractele semnate pentru inchirierea proprietatilor sale imobiliare.

Mesaj important al lui Klaus Iohannis pentru romanii din Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, de Ziua Independentei Republicii Moldova, prin care isi exprima dorinta ca romanii de pe ambele maluri ale Prutului sa se regaseasca in Uniunea Europeana.

Klaus Iohannis anunta urmatorii doi pasi pentru aplicarea Strategiei Nationale de Aparare: Un Plan si un Ghid

Presedintele Klaus Iohannis a cerut joi un plan de aplicare al Strategiei Nationale de Aparare la nivelul tuturor autoritatilor cu atributii in domeniu dar si a unui Ghid care sa asigure o unitate de abordare si interpretare si sa nu lase loc ambiguitatilor.

Klaus Iohannis: imi doresc ca romanii de pe ambele maluri ale Prutului sa ne regasim in Uniunea Europeana si sa participam la consolidarea valorilor europene

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi un mesaj de Ziua Independentei Republicii Moldova prin care isi exprima dorinta ca romanii de pe ambele maluri ale Prutului sa ne regasim in Uniunea Europeana si.

Klaus Iohannis si Gabriel Oprea, discutii despre criza imigrantilor

Vicepremierul Gabriel Oprea a fost in aceasta dupa-amiaza la Palatul Cotroceni. Potrivit surselor, Oprea a avut o discutie de 15 minute cu presedintele Klaus Iohannis despre problema imigrantilor. Comisiile.

Avangarde: Klaus Iohannis se mentine in topul increderii romanilor. Victor Ponta si Gabriel Oprea, pe locurile urmatoare

Presedintele Klaus Iohannis se mentine in topul increderii romanilor, potrivit unui sondaj Avangarde, realizat in perioada 15-23 august, pe un esantion de 800 de persoane, citat de Agerpres. Urmatoarele locuri.

Victor Ponta, despre acuzatiile privind chiriile incasate de Klaus Iohannis: Opinia mea de jurist - o insailare de speculatii si presupuneri fara nicio dovada concreta

Premierul Victor Ponta afirma, facand referire al calitatea sa de jurist, ca acuzatiile legate de presupusele chirii pe care presedintele Klaus Iohannis le-ar fi incasat fara sa le declare nu sunt decat o insailare de speculatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )