Libnet.ro
UNICEF

18:00

Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa la Bruxelles, de la ora 13.45

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa la Bruxelles, de la ora 13.45

Presedintele Klaus Iohannis sustine astazi o declaratie de presa, la Bruxelles, de la ora 13. Presedintele a participat, joi si vineri, la lucrarile Consiliului European. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis a ignorat comunitatea de romani din Ucraina (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput vizita in Ucraina la Monumentul Victimelor Holodomorului din Kiev. Aici, seful statului a aprins o lumanare si a tras un clopot ritualic in memoria suferintei milioanelor.

Presedintele Klaus Iohannis, in Ucraina: A salutat Garda de onoare in limba ucraineana

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput, marti, vizita oficiala in Ucraina, acolo unde a fost primit la Administratia Prezidentiala a Ucrainei de presedintele Petro Porosenko. Iohannis a salutat Garda de.

Presedintele Klaus Iohannis, momente de reculegere la Euromaidan

Klaus Iohannis a ajuns la Kiev unde a fost intampinat cu paine si sare. Iohannis a depus, la Monumentul Victimelor Holodomorului, o candela si un aranjament cu spice de grau, conform traditiei, care comemoreaza.

Consiliul European a confirmat obiectivul de creare a Uniunii Energiei, pe care Romania il sustine

ACTUALIZARE 15:44 Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, la Bruxelles, ca obiectivul crearii Uniunii Energiei a fost confirmat de Consiliul European, precizand ca a sustinut finalizarea pietei interne a energiei, ceea ce pentru Romania inseamna, pe termen mediu si lung, dezvoltarea infrastructurii energetice. * Romania este un sustinator activ al Parteneriatului Transatlantic pentru Comert si Investitii intre UE si SUA * Donald Tusk: Liderii europeni au convenit sa creeze Uniunea Energetica * Schulz: Uniunea, de maxima importanta pentru Ucraina si pentru securitatea energetica a UE.

Klaus Iohannis pleaca la Consiliul European de primavara: Romania sustine crearea unei Uniuni a Energiei

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European de primavara. Seful statului a declarat ca printre prioritati se afla si domeniul energiei, dar si.

Klaus Iohannis si-a intrerupt de doua ori discursul dupa ce a pornit un televizor si a sunat un telefon

Presedintele Klaus Iohannis si-a intrerupt de doua ori, cateva zeci de secunde, conferinta de presa sustinuta la Bruxelles, dupa Consiliul European, deoarece in sala de conferinte a pornit un televizor al televiziunii interne si apoi i-a sunat telefonul unui jurnalist.

VIDEO Klaus Iohannis si-a intrerupt de doua ori discursul dupa ce a pornit un televizor si a sunat un telefon

Presedintele Klaus Iohannis si-a intrerupt de doua ori, cateva zeci de secunde, conferinta de presa sustinuta la Bruxelles, dupa Consiliul European, deoarece in sala de conferinte a pornit un televizor al televiziunii interne si apoi i-a sunat telefonul unui jurnalist.

Klaus Iohannis: Romania este un sustinator activ al Parteneriatului Transatlantic intre UE si SUA / Consiliul a confirmat obiectivul de creare a Uniunii Energiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la finalul lucrarilor Consiliului European de la Bruxelles, ca Romania este un sustinator activ al Parteneriatului Transatlantic pentru Comert si Investitii intre Uniunea Europeana si Statele Unite ale Americii, transmite Agerpres.

Klaus Iohannis a tinut o conferinta de presa la Kiev. Ce a stabilit impreuna cu presedintele Ucrainei

Klaus Iohannis a tinut o conferinta de presa in cadrul vizitei sale la Kiev in care a reafirmat sustinerea Romaniei fata de integritatea si solidaritatea Ucrainei. Acesta a spus ca in cadrul discutiei.

Dragnea, atac dur la Klaus Iohannis. Ce acuzatii ii aduce presedintelui

Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltarii Regionale, sustine ca l-a intrebat pe presedintele Klaus Iohannis daca mai sustine ideea de descentralizare, si acesta i-a raspuns Da, adaugand ca a trimis la Palatul Cotroceni Strategia de descentralizare si nu a primit inca niciun raspuns.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )