Libnet.ro
UNICEF

19:30

Presedintele PE, Martin Schulz, pledeaza pentru un Guvern european

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Presedintele PE, Martin Schulz, pledeaza pentru un Guvern european

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, pledeaza pentru un Guvern european, argumentand ca anumite probleme centrale din cadrul Uniunii Europene nu mai pot fi solutionate doar de sefii de state si de Guverne, relateaza AFP in. continuă pe Wall-Street Ro

Presedintele Parlamentului European , Martin Schulz, pledeaza pentru un guvern european

La o zi de la acordul semnat la Bruxelles intre Grecia si creditorii internationali, presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a pledat marti pentru un guvern european, argumentand ca anumite probleme centrale din cadrul Uniunii Europene nu mai pot fi solutionate doar de sefii de state si de Guverne, relateaza AFP.

PE: Martin Schulz pledeaza pentru o guvernare europeana

Presedintele Parlamentului European PE), Martin Schulz, a pledat marti pentru o guvernare europeana, relateaza Agerpres citand AFP.

Martin Schulz vrea un Guvern european

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a pledat marti pentru un Guvern european, argumentand ca anumite probleme centrale din cadrul Uniunii Europene nu mai pot fi solutionate doar de sefii de state si de Guverne.

Martin Schulz incepe marti o vizita de doua zile in Belgrad

Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, incepe marti o vizita de doua zile la Belgrad unde se va intalni cu inalti demnitari sarbi, cu reprezentanti ai opozitiei si ai societatii civile. in.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )