Libnet.ro
UNICEF

12:00

Presedintele PE, Martin Schulz, in vizita oficiala in tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele PE, Martin Schulz, in vizita oficiala in tara noastra

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, va efectua astazi si maine, la invitatia presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, o vizita oficiala in tara noastra, prilej cu care are programate intrevederi cu autoritatile si va sustine un discurs in plenul Legislativului de la Bucuresti, informeaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Camera Deputatilor: Martin Schulz, merge marti la Targu Jiu cu Ponta, Zgonea si Plumb.

Presedintele PE, Martin Schulz, va face, marti si miercuri, o vizita oficiala in Romania, urmand sa se deplaseze, in prima zi, la Targu Jiu, impreuna cu presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, cu premierul Victor Ponta si cu ministrul Mediului, Rovana Plumb, informeaza Camera Deputatilor, potrivit Mediafax. Presedintele Parlamentului European, domnul Martin Schulz, va efectua in perioada 30 octombrie-1 noiembrie, o vizita oficiala in Romania, la invitatia presedintelui Camerei .

Schulz efectueaza o vizita oficiala in Romania

Presedintele Parlamentului European, domnul Martin Schulz, va efectua in perioada 30 octombrie - 1 noiembrie, o vizita oficiala in tara noastra, la invitatia presedintelui Camerei Deputatilor, domnul Valeriu Zgonea, se arata intr-un comunicat de presa.

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, are in program o vizita la Targu Jiu, colegiul unde candideaza Victor Ponta

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, care viziteaza Romania in perioada 30-31 octombrie, are in programul oficial o vizita la Targu Jiu, colegiul unde candideaza Victor Ponta. In agenda oficiala a vizitei mai sint trecute o intilnire cu premierul Ponta la Guvern, un discurs in fata Parlamentului, o intilnire cu presedintele Basescu la Cotroceni si o intilnire cu Vasile Blaga.

UPDATE Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, are in program o vizita la Targu Jiu, colegiul unde candideaza Victor Ponta

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, care viziteaza Romania in perioada 30-31 octombrie, are in programul oficial o vizita la Targu Jiu, colegiul unde candideaza Victor Ponta. In agenda oficiala a vizitei mai sint trecute o intilnire cu premierul Ponta la Guvern, un discurs in fata Parlamentului, o intilnire cu presedintele Basescu la Cotroceni si o intilnire cu Vasile Blaga.

Martin Schulz merge marti la Targu Jiu cu Ponta, Zgonea si Plumb. Programul vizitei presedintelui PE in Romania

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, va face, marti si miercuri, o vizita oficiala in Romania, urmand sa se deplaseze, in prima zi, la Targu Jiu, impreuna cu presedintele Camerei.

Oficial al Parlamentului European: In cadrul vizitei in Romania, Martin Schulz va merge la Targu Jiu cu premierul Ponta

Presedintele Parlamentului Europeana, Martin Schulz, vine saptamana viitoare in Romania ocazie cu care va merge in vizita la statia de epurare din Targu Jiu alaturi de premierul Victor Ponta, a declarat Marcin Grajewski, purtatorul de cuvant al liderului PE, pentru Mediafax. Oficialul european a precizat ca Schulz nu considera gestul deplasarii la Targu Jiu, impreuna cu Ponta, drept implicare in campania electorala.

Martin Schulz lanseaza un apel la dialog intre puterea si opozitia din Ucraina.

Alegerile parlamentare desfasurate, duminica, in Ucraina sunt de o importanta esentiala pentru viitorul tarii si pentru relatiile dintre Kiev si Uniunea Europeana, a declarat, luni seara, la Berlin, presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, potrivit Agerpres. El s-a declarat ingrijorat de disfunctionalitatile inregistrate in timpul votului, constatate si de membrii misiunii de observare din partea OSCE/ODIHR. Finantarea campaniei si a partidului de guvernamant) nu a fost .

Victor Ponta: Vizita lui Martin Schulz la Tg. Jiu e o onoare. Sper sa includem Complexul Brancusi in lista UNESCO

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, marti, la Biroul Electoral Judetean Gorj, unde si-a depus candidatura pentru un nou mandat in Camera Deputatilor, ca vizita lui Martin Schulz in Targu Jiu este o onoare.

Ministrul Corlatean face marti o vizita oficiala in Cipru.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, va face, marti, o vizita oficiala in Cipru, la invitatia omologului sau Erato Kozakou-Marcoullis, potrivit Mediafax. Potrivit unui comunicat transmis luni de MAE, seful diplomatiei romane va avea consultari cu ministrul cipriot al afacerilor externe si va fi primit de presedintele Republicii Cipru, Demetris Christofias, precum si de presedintele Parlamentului, Yiannakis Omirou. Totodata, ministrul roman va avea o intalnire cu Preafericitul Arhiepiscop .

Sibiul ar putea fi primul oras energetic inteligent din tara noastra

Folosind informatia din tot ceea ce il inconjoara pentru a oferi servicii comunitare la standarde superioare, spre beneficul tuturor locuitorilor, Sibiul ar putea deveni, in urmatorii ani, primul oras energetic inteligent din tara noastra, ne-a declarat, intr-un interviu, domnul dr. Stelian Gal, presedintele Centrului Roman al Energiei CRE), organizatie initiatoare a proiectului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )