Libnet.ro
UNICEF

06:00

Presedintele Republicii Moldova i-a acordat Ordinul Stefan cel Mare lui Traian Basescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Republicii Moldova i-a acordat Ordinul Stefan cel Mare lui Traian Basescu

Presedintele moldovean, Nicolae Timofti, a semnat un decret privind conferirea Ordinului Stefan cel Mare, decoratia militara suprema a Republicii Moldova, lui Traian Basescu, pentru sprijinul constant acordat Chisinaului si pentru contributia sa la promovarea securitatii si democratiei in regiune. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Republicii Moldova i-a acordat lui Traian Basescu decoratia militara suprema a tarii

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, i-a acordat fostului presedinte traian Basescu Ordinului Stefan cel Mare, decoratia militara suprema a Republicii Moldova, informeaza Mediafax. Liderul.

Traian Basescu, decorat de presedintele Republicii Moldova cu Ordinul Stefan cel Mare pentru sprijinul constant acordat Chisinaului

Presedintele moldovean Nicolae Timofti a semnat un decret privind conferirea Ordinului Stefan cel Mare, decoratia militara suprema a Republicii Moldova, lui Traian Basescu, pentru sprijinul constant acordat Chisinaului si pentru contributia sa la promovarea securitatii si democratiei in regiune, anunta Mediafax.

Presedintele Moldovei i-a acordat Ordinul Stefan cel Mare lui Traian Basescu

Presedintele moldovean, Nicolae Timofti, a semnat, vineri, un decret privind conferirea Ordinului Stefan cel Mare lui Traian Basescu, pentru sprijinul constant acordat Chisinaului si pentru contributia sa la promovarea securitatii si democratiei in regiune.

Klaus Iohannis reitereaza importanta integrarii europene a Republicii Moldova pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Varsovia, ca pentru Romania sustinerea parcursului european al Republicii Moldova ramane o prioritate majora, transmite Mediafax. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )