Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele CC a Republicii Moldova: Rusia se implica masiv si nedorit in alegerile parlamentare de duminica

România Liberă România Liberă,
Presedintele CC a Republicii Moldova: Rusia se implica masiv si nedorit in alegerile parlamentare de duminica

Alexandru Tanase, presedintele Curtii Constitutionale a Republicii Moldova, sustine ca exista implicari masive si nedorite in alegerile de duminica din partea Rusiei care asista mediatic, financiar si nu doar acele formatiuni politice care promit o apropiere de ea. continuă pe România Liberă

Presedintele CC a Republicii Moldova: Rusia se implica masiv si nedorit in alegerile parlamentare

Presedintele Curtii Constitutionale CC) a Republicii Moldova, Alexandru Tanase, sustine ca exista implicari masive si nedorite in alegeri din partea Rusiei, care asista mediatic, financiar si nu doar acele formatiuni politice care promit o apropiere de ea.

Iulian Groza, viceministru al Afacerilor Externe si Integrarii Europene al Republicii Moldova, la Adevarul Live de la ora 14.00

Iulian Groza, viceministru al Afacerilor Externe si Integrarii Europene al Republicii Moldova, vorbeste astazi, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre momentul de importanta vitala pe care-l reprezinta alegerile parlamentare de duminica.

Iohannis: Vom proteja integritatea teritoriala si interesele economice ale Republicii Moldova

Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, a declarat vineri la Chisinau ca Romania va proteja fara doar si poate integritatea teritoriala a Republicii Moldova si interesele sale economice, exprimandu-si speranta ca moldovenii vor.

Vom proteja integritatea teritoriala si interesele economice ale Republicii Moldova

Presedintele ales Klaus Iohannis a declarat astazi in Chisinau ca tara noastra va proteja fara doar si poate integritatea teritoriala a Republicii Moldova si interesele sale economice, exprimandu-si speranta ca moldovenii vor alege parcursul european la scrutinul legislativ de duminica.

Program prelungit la eliberarea actelor de identitate pentru cetatenii Republicii Moldova

In legatura cu desfasurarea alegerilor parlamentare si in vederea asigurarii cetatenilor Republicii Moldova cu drept de vot cu acte de identitate necesare pentru participarea la alegeri, toate sectiile de evidenta si documentare a populatiei ale intreprinderii de Stat Registru vor activa pe 30 noiembrie 2014 dupa un program prelungit, de la ora 7. 00 pana la ora 21.

Valeriu Troenco, ministrul apararii al Republicii Moldova: Suntem si azi influentati si controlati de serviciile speciale rusesti

La Chisinau, s-a derulat o inedita conferinta de comunicari stiintifice, in sala Centrului de Cultura si Istorie Militara al Ministerului Apararii al Republicii Moldova. Tema pusa in discutie a fost Istoria militara si intelligence, perioada vizata fiind aceea a metamorfozelor petrecute in anul 1944, in sud-estul Europei. Istoria ca istoria, dar lupa pusa pe. intelligence a fost o optiune inteligenta, avand in vedere. viscolul rasaritean.

Presedintele Curtii Constitutionale din Republica Moldova acuza Rusia de implicare in alegerile parlamentare

Alexandru Tanase, presedintele Curtii Constitutionale CC) a Republicii Moldova, acuza Rusia ca s-ar implicat in alagerile parlamentare din Moldova, ce se vor desfasura duminica, relateaza Mediafax. Alexandru.

Klaus Iohannis, la Chisinau: Romania sustine parcursul european al Republicii Moldova

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a facut o vizita oficiala la Chisinau, inaintea alegerilor de pe 30 noiembrie din aceasta tara. intr-o conferinta de presa comunca cu liderul PLDM, Vlad.

Klaus Iohannis, la Chisinau, in prima vizita oficiala in afara tarii: Romania sustine parcursul european al Republicii Moldova (VIDEO)

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a facut o vizita oficiala la Chisinau, inaintea alegerilor de pe 30 noiembrie din aceasta tara. intr-o conferinta de presa comunca cu liderul PLDM, Vlad.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )