Libnet.ro
UNICEF

20:30

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, ramane in arest preventiv

Adevărul Adevărul,
Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, ramane in arest preventiv

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, ramane in arest preventiv. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au decis sa mentina masura in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie. Decizia nu este definitiva. continuă pe Adevărul

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Buzau, Cristinel Bigiu, ramane in arest

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Buzau, Cristinel Bigiu, si finul sau, Florin Colgiu, raman in arest, cel putin pana in luna februarie. Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au respins contestatiile formulate de acestia impotriva prelungirii mandatelor de arestare, emise in dosarul de coruptie instrumentat de Directia Nationala Anticoruptie.

iCCJ: Aristotel Cancescu, presedintele suspendat al al Consiliului Judetean Brasov, ramane in arest

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a decis marti mentinerea in arest preventiv a presedintelui suspendat al Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, in dosarul in care a fost trimis in.

Marti incepe procesul presedintelui CJ Brasov, Aristotel Cancescu

Procesul presedintelui CJ Brasov, Aristotel Cancescu, acuzat de abuz in serviciu luare de mita, spalare a banilor, in forma continuata, trafic de influenta si instigare la tentativa la abuz in serviciu incepe marti.

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, audiat la DNA

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, s-a prezentat la Directia Nationala Anticoruptie DNA), luni, el spunand ca a fost citat sa dea declaratii in calitate de martor in dosarul expertelor contabile care au intocmit raportul in dosarul sau.

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, audiat la DNA

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, a venit, luni, la DNA, el spunand ca a fost citat sa dea declaratii in calitate de martor in ancheta privind expertele contabile care au intocmit raportul in dosarul sau.

VIDEO Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, la DNA

Marian Oprisan a parasit luni sediul DNA in jurul orei 16:45, sustinand ca este nevinovat si nu merita eticheta de baron, el nefiind altceva decat un om care si-a facut datoria. In opinia sa, arestarea preventiva a celor doua experte contabile din dosarul in care presedintele CJ Vrancea este acuzat de coruptie nu va face decat sa amane din nou pronuntarea unei decizii in cazul sau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )