Libnet.ro
UNICEF

07:00

Presedintele CJ Timis si 17 primari, audiati la DNA. Procurorii au descins si la depourile CFR Calatori din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Presedintele CJ Timis si 17 primari, audiati la DNA. Procurorii au descins si la depourile CFR Calatori din Bucuresti

UPDATE - Procurorii DNA fac perchezitii la depourile CFR Calatori din Bucuresti, Timisoara, Cluj, Brasov, Sibiu, Ploiesti, Arad, Suceava si Iasi, in dosarul de coruptie in care sunt vizate mai multe persoane. continuă pe Antena3

Surse: Mandat de aducere pentru presedintele CJ Timis si 17 primari

ACTUALIZARE 09:54 Presedintele CJ Timis, Titu Bojin, 17 primari, un director de la Administratia Bazinala a Apelor Banat si directorul economic al Directiei Drumuri si Poduri Timisoara vor fi audiati intr-un dosarul de coruptie, au confirmat pentru Ziarul Bursa surse apropiate anchetei. * Perchezitii DNA in Bucuresti si 11 judete la institutii publice si firme.

Caracatita patronata de presedintele CJ Timis Titu BOJIN. Perchezitii DNA in Timis, Bucuresti, in judetele Cluj, Brasov, Sibiu, Arges, Prahova, Arad, Suceava, Galati, Iasi si Constanta.

Actiune de amploare a DNA in judetele Timis, Cluj, Brasov, Sibiu, Arges, Prahova, Arad, Suceava, Galati,Iasi, Constanta. in judetul Timis, procurorii anticoruptie au descins la sediul Consiliului Judetean Timis, unde fac perchezitii. Este vizat presedintele CJ Titu BOJIN. De asemenea, se fac perchezitii si in alte localiti din judetul Timisi, intre care la sediile a 17 primarii din judet, la domiciliile unor alesi locali, la sediile unor institutii publice precum si la sediile unor societati comerciale. Titu Bojin va fi adus la sediul central al DNA pentru audieri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )