Libnet.ro
UNICEF

14:30

Presedintele Traian Basescu a dat unda verde pentru urmarirea penala a fostilor ministri Videanu si Silaghi

Adevărul Adevărul,
Presedintele Traian Basescu a dat unda verde pentru urmarirea penala a fostilor ministri Videanu si Silaghi

Presedintele Romaniei, Traian Basescu a transmis, duminica, ministrului Justitiei cererile de urmarie penala pentru Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, si Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor. Anunturile au fost facute prin comunicate de presa ale Administratiei Prezidentiale. continuă pe Adevărul

Presedintele Traian Basescu a dat unda verde pentru urmarirea penala in cazul fostilor ministri Videanu si Silaghi

Presedintele Romaniei, Traian Basescu a transmis, duminica, ministrului Justitiei cererile de urmarire penala pentru Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, si Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor. Anunturile au fost facute prin doua comunicate de presa ale Administratiei Prezidentiale.

Traian Basescu a avizat urmarirea penala a lui Adriean Videanu.

Presedintele Romaniei a dat aviz favorabil pentru urmarirea penala a fostului ministru al Economiei, Adriean Videanu. Potrivit site-ului Romania tv, Traian Basescu a transmis azi cererea de urmarire penala a lui Videanu catre ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc. Alta informatie este ca Traian Basescu a avizat urmarirea penala si in cazul fostului ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi.

Urmarirea pentru Adriean Videanu si Ovidiu Silaghi, aprobata de Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a aprobat solicitarea de trimitere in judecata pentru Adriean Videanu si Ovidiu Silaghi. Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, intr-o conferinta de presa,.

Traian Basescu a aprobat solicitarea de trimitere in judecata a fostilor ministri Adriean Videanu si Ovidiu Silaghi

Presedintele Traian Basescu a aprobat solicitarea de trimitere in judecata pentru Adriean Videanu si Ovidiu Silaghi, conform pesurse. ro. Ref. : Cerere de urmarire penala pentru domnul Adriean Videanu, fost ministru.

Traian Basescu a avizat solicitarile de urmarie penala impotriva lui Adriean Videanu si a lui Ovidiu Silaghi

Presedintele Traian Basescu a transmis duminica ministrului Justitiei cererea de urmarire penala in cazul lui Adriean Videranu, fost ministru al Economiei, precum si cererea de urmarire penala in cazul lui Ovidiu Silaghi, in urma solicitarilor in acest sens din partea Procurorului General, informeaza doua comunicate ale Administratiei Prezidentiale.

Traian Basescu a avizat solicitarile de urmarire penala impotriva lui Adriean Videanu si a lui Ovidiu Silaghi

Presedintele Traian Basescu a transmis duminica ministrului Justitiei cererea de urmarire penala in cazul lui Adriean Videranu, fost ministru al Economiei, precum si cererea de urmarire penala in cazul lui Ovidiu Silaghi, in urma solicitarilor in acest sens din partea Procurorului General, informeaza doua comunicate ale Administratiei Prezidentiale.

Udrea: PDL are nevoie de Traian Basescu pentru a creste in sondaje

Partidul Democrat Liberal are nevoie de Traian Basescu pentru a creste in sondaje, este de parere Elena Udrea. Deputatul PDL este convins ca formatiunea din care face parte nu a stiut sa profite de pe urma.

Brigitte Bardot, scrisoare deschisa pentru Traian Basescu: Condamnarea cainilor la moarte, contrar legilor europene

Actrita Brigitte Bardot lupta din nou pentru viata maidanezilor, de data aceasta printr-o scrisoare deschisa adresata presedintelui Traian Basescu, in care denunta proiectul care prevede exterminarea.

Brigitte Bardot strikes again: I-a trimis o scrisoare deschisa lui Traian Basescu, pentru a denunta initiativa masurii de eutanasiere a cainilor maidanezi

Actrita Brigitte Bardot, aparatoare a drepturilor animalelor, a publicat pe site-ul fundatiei sale o scrisoare deschisa adresata presedintelui Traian Basescu, in care denunta proiectul de eutanasiere a cainilor fara stapan, pe care il numeste proiect de exterminare sistematica.

Un etnic maghiar cere CNCD in numele poporululi secuiesc sa-i sanctioneze pentru discriminare pe Traian Basescu, Crin Antonescu, Victor Ponta si Liviu Dragnea. Vezi textul petitiei

Un cetatean roman de etnie maghiara din Targu Mures, Izsak Balazs, a adresat Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii o petitie, publicata si pe site-ul sznt. ro, in care solicita sanctionarea presedintelui Traian Basescu, a presedintelui Senatului, Crin Antonescu, a premierului Victor Ponta si a ministrului Liviu Dragnea pe motiv de discriminare. Balasz ii acuza pe cei patru ca au facut declaratii publice in care exclud crearea unei regiuni cu populatie majoritara maghiara incalcand astfel mai multe conventii internationale. Proiectul de regionalizare prevede ca judetele Harghita si Covasna sa fie incluse in regiunea Brasov, alaturi de judetele Brasov si Mures. Audierile in acest caz sunt programate pe 16 septembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )