Libnet.ro
UNICEF

07:00

Presedintele Traian Basescu reclama la CCR Legea Retrocedarilor

România Liberă România Liberă,
Presedintele Traian Basescu reclama la CCR Legea Retrocedarilor

Presedintele Traian Basescu a reclamat la Curtea Constitutionala legea retrocedarilor, anunta Administratia Prezidentiala. Presedintele sesizeaza lipsa de constitutionalitate pe articolul 6 alin. 1) din Legea nr. 165/2013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in natura sau prin echivalent, a imobilelor preluate in mod abuziv in perioada regimului comunist in Romania, precum si pentru prorogarea unor termene. continuă pe România Liberă

Presedintele Traian Basescu reclama legea retrocedarilor la Curtea Constitutionala

Presedintele Traian Basescu reclama legea retrocedarilor la Curtea Constitutionala CCR), potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Astfel, presedintele face o sesizare de neconstitutionalitate pe.

Presedintele Traian Basescu nu poate fi cercetat penal pe perioada mandatului. Cum motiveaza CCR imunitatea totala a lui Basescu

Curtea Constitutionala a dat publicitatii, astazi, motivarea deciziei prin care stabilea ca presedintele Romaniei are imunitate absoluta si nu poate fi urmarit penal sau judecat daca ar comite o infractiune,.

CAB a respins contestatia lui Dan Voiculescu privind verdictul de necolaborare cu Securitatea in cazul lui Traian Basescu

Curtea de Apel Bucuresti a respins miercuri, ca nefondata, contestatia lui Dan Voiculescu fata de decizia prin care CNSAS a stabilit, in octombrie 2013, ca presedintele Traian Basescu nu a fost lucrator sau.

Basescu sesizeaza CCR privind restituirile de cladiri confiscate de comunisti

Presedintele in exercitiu, Traian Basescu, a trimis astazi Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) o sesizare de neconstitutionalitate in legatura cu o lege de aprobare a unei ordonante de urgenta privind restituirea, in natura sau prin echivalent, a imobilelor preluate abuziv in perioada regimului comunist in tara noastra.

UPDATE Consiliul Superior al Magistraturii: Victor Ponta si Monica Macovei au afectat independenta justitie. La fel si Traian Basescu

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, joi, sa isi asume rapoartele Inspectiei Judiciare IJ) prin care s-a stabilit ca premierul Victor Ponta si europarlamentarul Monica Macovei au afectat independenta justitiei prin anumite declaratii facute in public. Surse judiciare au precizat insa ca si declaratiile lui Traian Basescu ar fi afectat independenta magistratilor, chiar daca din raportul IJ a reiesit contrariul.

Legaturile lui Traian Basescu cu securitatea, in instanta

Traian Basescu ar putea da socoteala pentru colaborarea sa cu Securitatea, cu cateva zile inainte sa isi termine mandatul. Curtea de Apel Bucuresti dezbate maine contestatia depusa de Dan Voiculescu la.

Traian Basescu a refuzat difuzarea unui interviu. A cerut publicarea lui dupa ce isi termina mandatul

Traian Basescu a acordat un interviu ziarului Evenimentul Zilei, insa a cerut ca acesta sa nu fie difuzat in actualul context politic. Basescu a cerut difuzarea interviului dupa ce isi termina mandatul. De.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )