Libnet.ro
UNICEF

07:00

Presedintele Traian Basescu reclama legea retrocedarilor la Curtea Constitutionala

B1 B1,
Presedintele Traian Basescu reclama legea retrocedarilor la Curtea Constitutionala

Presedintele Traian Basescu reclama legea retrocedarilor la Curtea Constitutionala CCR), potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Astfel, presedintele face o sesizare de neconstitutionalitate pe. continuă pe B1

Presedintele Traian Basescu reclama la CCR Legea Retrocedarilor

Presedintele Traian Basescu a reclamat la Curtea Constitutionala legea retrocedarilor, anunta Administratia Prezidentiala. Presedintele sesizeaza lipsa de constitutionalitate pe articolul 6 alin. 1) din Legea nr. 165/2013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in natura sau prin echivalent, a imobilelor preluate in mod abuziv in perioada regimului comunist in Romania, precum si pentru prorogarea unor termene.

Presedintele Traian Basescu nu poate fi cercetat penal pe perioada mandatului. Cum motiveaza CCR imunitatea totala a lui Basescu

Curtea Constitutionala a dat publicitatii, astazi, motivarea deciziei prin care stabilea ca presedintele Romaniei are imunitate absoluta si nu poate fi urmarit penal sau judecat daca ar comite o infractiune,.

CAB a respins contestatia lui Dan Voiculescu privind verdictul de necolaborare cu Securitatea in cazul lui Traian Basescu

Curtea de Apel Bucuresti a respins miercuri, ca nefondata, contestatia lui Dan Voiculescu fata de decizia prin care CNSAS a stabilit, in octombrie 2013, ca presedintele Traian Basescu nu a fost lucrator sau.

Curtea Constitutionala dezbate articolul in baza caruia sunt judecati Klaus Iohannis si mai multi primari

Curtea Constitutionala reia marti dezbaterile cu privire la articolul din Legea 161/2003 in baza caruia ANI a declarat incompatibili mai multi alesi locali, intre care si pe presedintele ales Klaus Iohannis, anunta Mediafax. Judecatorii CCR au stabilit repunerea pe rol a cauzei privind respectivul articol intrucat s-a decis ca este nevoie de dezbateri suplimentare. CCR a cerut informatii suplimentare de la Curtea de Apel Constanta, unde a fost ridicata exceptia de neconstitutionalitate in procesul de incompatibilitate al primarului din Tuzla.

Legaturile lui Traian Basescu cu securitatea, in instanta

Traian Basescu ar putea da socoteala pentru colaborarea sa cu Securitatea, cu cateva zile inainte sa isi termine mandatul. Curtea de Apel Bucuresti dezbate maine contestatia depusa de Dan Voiculescu la.

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a validat rezultatele alegerilor parlamentare din 30 noiembrie

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a validat marti rezultatele alegerilor parlamentare din 30 noiembrie si mandatele deputatilor in viitorul Parlament, informeaza Mediafax. Curtea Constitutionala a.

PNL contesta traseismul politic al alesilor locali la Curtea Constitutionala

Parlamentarii PNL au depus la Curtea Constitutionala o sesizare cu privire la OUG 55/2014 care se refera la migratia alesilor locali, sperand ca judecatorii CC sa faca referire si la situatia juridica a primarilor si consilierilor care au plecat din.

R. MOLDOVA: Curtea Constitutionala A VALIDAT rezultatele alegerilor parlamentare

Curtea Constitutionala a validat marti rezultatele alegerilor parlamentare din 30 noiembrie si mandatele deputatilor in viitorul Parlament de la Chisinau.

UPDATE Consiliul Superior al Magistraturii: Victor Ponta si Monica Macovei au afectat independenta justitie. La fel si Traian Basescu

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, joi, sa isi asume rapoartele Inspectiei Judiciare IJ) prin care s-a stabilit ca premierul Victor Ponta si europarlamentarul Monica Macovei au afectat independenta justitiei prin anumite declaratii facute in public. Surse judiciare au precizat insa ca si declaratiile lui Traian Basescu ar fi afectat independenta magistratilor, chiar daca din raportul IJ a reiesit contrariul.

Traian Basescu a refuzat difuzarea unui interviu. A cerut publicarea lui dupa ce isi termina mandatul

Traian Basescu a acordat un interviu ziarului Evenimentul Zilei, insa a cerut ca acesta sa nu fie difuzat in actualul context politic. Basescu a cerut difuzarea interviului dupa ce isi termina mandatul. De.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2763 seconds )