Libnet.ro
UNICEF

18:30

Presedintele turc, acuzatii grave la adresa statelor vestice

Antena3 Antena3,
Presedintele turc, acuzatii grave la adresa statelor vestice

Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a reprosat vineri statelor occidentale ca se intereseaza numai de respectarea drepturilor omului in cazul pucistilor care au incercat sa-l inlature de la. continuă pe Antena3

Presedintele turc Erdogan a afirmat ca ridicarea starii de urgenta este inacceptabila in prezent

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a respins azi ridicarea starii de urgenta, impusa dupa lovitura de stat nereusita, declarand ca aceasta ar putea fi ridicata abia dupa ce va fi terminata lupta impotriva terorismului, potrivit Reuters.

Presedintele turc, Recep Erdogan: UE ne iroseste timpul si nu este indispensabila pentru noi

Presedintele Turciei, Recep Erdogan a declarat, intr-un interviu pentru BBC News, ca Uniunea Europeana iroseste timpul statului turc privind discutiile despre aderare, in conditiile in care Blocul comunitar nu este indispensabil pentru tara sa.

Djokovic, acuzatii grave la adresa organizatorilor Wimbledon

Tenismanul sarb Novak Djokovic, nr. 4 mondial, a criticat gazonul de la turneul de la Mare Slem de la Wimbledon, dupa ce s-a calificat fara emotii in sferturile de finala in urma victoriei.

Presedintele turc Erdogan ar putea fi arestat din cauza acuzatiilor de genocid ale Suediei

Parlamentarii suedezi au depus o plangere impotriva presedintelui turc Erdogan, acuzandu-l de genocid, crime impotriva umanitatii si crime de razboi, potrivit The Independent. Cinci parlamentari au intentat procesul cu procurorul public al Suediei pentru rolul lui Erdogan in conflictul dintre fortele turce si militantii kurzi din 2015.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )