Libnet.ro
UNICEF

12:15

Presedintele turc: Manifestatiile din Turcia, la un nivel ingrijorator. Politia sa actioneze cu masura

Antena3 Antena3,
Presedintele turc: Manifestatiile din Turcia, la un nivel ingrijorator. Politia sa actioneze cu masura

Presedintele turc, Abdullah Gul, a lansat sambata un apel la bun-simt si la calm in cea de-a doua zi de proteste violente impotriva guvernului care au cuprins Istanbulul si mai multe orase din tara,. continuă pe Antena3

Presedintele Turciei: Protestele au atins un nivel ingrijorator. Avem obligatia de a fi responsabili

Presedintele Turciei, Abdullah Gul, a lansat sambata uin apel la bun-simt si calm, pe fondul protestelor violente de la Istanbul si Ankara, avertizand ca demonstratiile au atins un nivel ingrijorator,.

Abdullah Gul, presedintele Turciei, a lansat un apel la calm: Protestele au atins un nivel ingrijorator

Abdullah Gul, presedintele Turciei, a lansat, sambata, un apel la bunul simt si calm in cea de a doua zi de manifestatii violente impotriva guvernului care au asaltat Istanbulul si alte orase ale.

Violentele din Turcia continua si risca sa se extinda si in alte orase

Fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene, sambata dimineata, in Piata Taksim din Istanbul, unde sute de manifestanti continua protestele fata de un proiect imobiliar aprobat de Guvernul turc, relateaza.

Presedintele Camerei Comunelor din Marea Britanie: Nu cred ca tonul belicos al articolelor de ziar referitoare la emigrantii romani reflecta neaparat realitatea

Presedintele Camerei Comunelor, John Bercow, a declarat miercuri ca nu crede ca tonul belicos si strident al unor articole de ziar din Marea Britanie referitoare la muncitorii romani reflecta neaparat realitatea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )