Libnet.ro
UNICEF

22:00

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici se va intalni la Soci cu Vladimir Putin

B1 B1,
Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici se va intalni la Soci cu Vladimir Putin

Presedintele ucreainean Viktor Ianukovici se va intalni cu omologul sau rus Vladimir Putin, vineri, la deschiderea Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci, a declarat purtatorul de cuvant al Kremlinului pentru. continuă pe B1

Viktor Ianukovici se va intalni cu Vladimir Putin la Soci

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici se va intalni cu omologul sau rus Vladimir Putin vineri, la deschiderea Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci, a anuntat miercuri pentru AFP purtatorul de cuvant al Kremlinului.

intalnire de gheata la deschiderea Jocurilor Olimpice. Cu cine se va vedea Vladimir Putin

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici se va intalni cu omologul sau rus Vladimir Putin vineri, la deschiderea Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci, a anuntat purtatorul de cuvant al Kremlinului. Ianukovici.

JO Soci 2014: Viktor Ianukovici, presedintele Ucrainei, va merge la Olimpiada

Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, intentioneaza sa mearga in Rusia, la Jocurile Olimpice de la Soci, in pofida amplei crize politice de la Kiev.

Viktor Ianukovici isi reia activitatea luni, dupa cateva zile de concediu medical

Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, isi reia luni activitatea dupa o infectie respiratorie acuta, anunta Presedintia de la Kiev, citata de AFP.

Ianukovici si Putin se intalnesc la Soci.

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici se va intalni cu omologul sau rus Vladimir Putin vineri, la deschiderea Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci, a anuntat miercuri pentru AFP purtatorul de cuvant al Kremlinului, informeaza Mediafax. Ianukovici va fi la Soci si se vor intalni, a declarat pentru AFP Dmitri Peskov. Ei vor discuta despre relatiile bilaterale, a adaugat el. Ministrul ucrainean de Externe, Leonid Kojara, a anuntat luni ca presedintele ucrainean se va deplasa la Soci, .

Presedintele ucrainean Ianukovici isi reia activitatea luni, dupa cateva zile de concediu medical

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, care a intrat in concediu medical joi, va reveni luni in activitate, scrie AFP citand presedintia de la Kiev. Ianukovici a intrat in concediu medical joi, la o zi dupa.

Presedintele ucrainean ar putea accepta alegeri anticipate

Presedintele Viktor Ianukovici ar putea accepta organizarea de alegeri legislative si prezidentiale anticipate, pentru a pune capat crizei politice. Presedintele Ianukovici a evocat acest scenariu in cadrul unei.

Vladimir Putin, laudat de presedintele Comitetului International Olimpic

Presedintele Comitetului International Olimpic CIO), Thomas Bach, l-a laudat, marti, la Soci, pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin, considerat marele artizan al Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci, care vor.

Vladimir Putin isi consolideaza imaginea de barbat puternic: Presedintele rus a intrat in cusca unui leopard si l-a mangaiat (VIDEO)

Presedintele rus Vladimir Putin nu rateaza nicio ocazie de a iesi in evidenta. Cu doar doua zile inainte de debutul Jocurilor Olimpice de la Soci, liderul de la Kremlin a intrat in cusca unui leopard. Putin nu.

Presedintele Vladimir Putin a promulgat o lege care inaspreste pedepsele pentru activitati extremiste

Presedintele rus Vladimir Putin a promulgat, marti, o lege care prevede pedepse mai asprea pentru activitati extremiste, informeaza RIA Novosti. Legea va intra in vigoare in contextul preocuparilor privind.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )