Libnet.ro
UNICEF

00:08

Presedintele Ucrainei: Razboiul ar putea reizbucni oricand, dar suntem pregatiti

Antena3 Antena3,
Presedintele Ucrainei: Razboiul ar putea reizbucni oricand, dar suntem pregatiti

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, se teme ca razboiul ar putea reizbucni oricand in estul Ucrainei, relateaza agentia Interfax Ucraina in pagina electronica. Amenintarea razboiului planeaza in. continuă pe Antena3

Petro Porosenko: Razboiul ar putea reizbucni oricand, dar suntem pregatiti sa facem tot ce putem

Oricand in estul Ucrainei razboiul ar putea reizbucni, a declarat, marti, presdedintele ucrainean, Petro Porosenko, in cadrul unei conferinte internationale pentru sprijinirea Ucrainei, desfasurata la Kiev,.

Petro Porosenko se teme ca razboiul ar putea reizbucni oricand in estul Ucrainei

Petro Porosenko, presedintele ucrainean, se teme ca razboiul ar putea reizbucni oricand in estul Ucrainei, relateaza agentia Interfax Ucraina in pagina electronica.

Petro Porosenko se teme ca razboiul ar putea reizbucni oricand in estul Ucrainei

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, se teme ca razboiul ar putea reizbucni oricand in estul Ucrainei, relateaza agentia Interfax Ucraina in pagina electronica. Amenintarea razboiului.

Porosenko se teme de reinceperea razboiului in estul Ucrainei

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, se teme ca razboiul ar putea reizbucni oricand in estul Ucrainei, relateaza agentia Interfax, conform Mediafax.

Kiev: Liderii UE participa la un summit cu presedintele Ucrainei

Liderii Uniunii Europene participa, luni, la un summit cu presedintele ucrainean, Petro Porosenko, la Kiev, pentru a discuta despre acordul de incetare a focului de la Minsk, din februarie, precum si despre masurile pentru incheierea conflictului din estul Ucrainei, relateaza RFE/RL, conform Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2449 seconds )