Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Viktor Ianukovici a aprobat demisia Guvernului Ucrainei

B1 B1,
Presedintele Viktor Ianukovici a aprobat demisia Guvernului Ucrainei

Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, a aprobat marti demisia Guvernului condus de premierul Mikola Azarov, in contextul protestelor prooccidentale, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Guvernul actual va continua s. continuă pe B1

Viktor Ianukovici a aprobat demisia Guvernului Ucrainei

Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, a aprobat marti demisia Guvernului condus de premierul Mikola Azarov, in contextul protestelor prooccidentale, relateaza AFP, citata de Mediafax .

Presedintele Ianukovici a aprobat demisia premierului de la Kiev

Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, a acceptat demisia premierului Nicolai Azarov si a guvernului. Decretul a fost publicat pe site-ul oficial al presedintelui de la Kiev. Ianukovici a cerut Cabinetului de.

Criza din Ucraina: Viktor Ianukovici si opozitia au ajuns la un acord privind anularea legilor contestate. Arseni Iateniuk a refuzat sa conduca Guvernul

O noua reuniune a liderilor opozitiei ucrainene cu presedintele Viktor Ianukovici a inceput luni la Kiev. Dupa patru ore de negocieri intense, partile au ajuns la un acord privind eliberarea manifestantilor arestati si anularea legilor contestate de opozitie, potrivit Mediafax. Potrivit ministrului ucrainean al Justitiei, Elena Lukas, ambele parti au convenit sa ia in considerare o remaniere guvernamentala, insa Arseni Iateniuk a respins propunerea de a deveni premier. Catherine Ashton, Inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, va ajunge marti la Kiev, pentru a se intalni cu presedintele Viktor Ianukovici si cu liderii opozitiei, in contextul crizei politice din Ucraina. corespondenta de la Kiev: Rascoala si vodca de V. Mixich).

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici le-a cerut liderilor opozitiei sa conduca Guvernul

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici le-a propus, sambata, liderilor opozitiei Arseni Iateniuk si Vitali Kliciko sa conduca Guvernul si s-a declarat pregatit pentru o revizuire a Constitutiei in vederea.

Washingtonul il indeamna pe Viktor Ianukovici sa colaboreze cu opozitia

Vicepresedintele american Joe Biden l-a indemnat luni pe presedintele ucrainean Viktor Ianukovici sa retraga fortele antirevolta si sa colaboreze cu opozitia, pentru a reduce tensiunile din tara,.

Washington il indeamna pe Viktor Ianukovici sa colaboreze cu opozitia

Vicepresedintele american Joe Biden l-a indemnat pe presedintele ucrainean Viktor Ianukovici sa retraga fortele antirevolta si sa colaboreze cu opozitia, pentru a reduce tensiunile din tara, scrie.

Presedintele ucrainean Ianukovici si opozitia au ajuns la un acord asupra legilor anti-protest

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici si opozitia au ajuns, luni seara, la un acord in ceea ce priveste adoptarea unor legi care vor permite aministierea pentru o serie de protestatari retinuti. De asemenea, Ianukovici a anuntat ca va abroga legile anti-protest, adoptate la 16 ianuarie, potrivit presedintiei din Ucraina, citata de agentia UNIAN.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )